+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van William Berk, van den

Hautes Alpes

IMG0111

William Berk, van den

19-06-2018

In de bucket-list stond nog af te strepen om aanwezig te zijn bij de Alpe D'Huzes op 7 juni 2018. Vanuit dit principe hebben we de reis via HMR geboekt naar de Hautes Alpes. HMR heeft op ons verzoek de reis ingekort naar 7 dagen. We hebben over het algemeen, ondanks de slechte weersomstandigheden, redelijk tot goed weer gehad tijdens onze routes. Alleen op de dag van aankomst in Gap regende het onwijs hard zodat we nog ff hebben moeten zoeken naar de camping langs de Route Napoleon maar uiteindelijk zijn we er gekomen en de ontvangst door de eigenaar en de goed functionerende verwarming in ons chalet deed het slechte aankomst weer snel vergeten. Wat ons betreft (60+) is zowel de heen- als terugreis met twee overnachtingen  geen overbodige luxe. De aangeboden routes door HMR waren op voorhand al bekeken op Garmin basecamp en zagen er veelbelovend uit. Ondanks dat we ze niet allemaal hebben kunnen rijden zijn de routes die we wel gereden hebben zeer zeker de moeite waard gebleken, we hebben er dan ook van genoten. De reis is het zeker waard geweest om te maken. Het zijn veel km's maar zeker de moeite waard om mee te maken. We voelden ons af en toe als in de film "Wild Hogs" ;-)

Let wel op je snelheid in Frankrijk want inmiddels (19-06-2018) hebben wij per persoon (3x) al twee snelheidsovertredingen (op 3 en 4 juni) ontvangen van onze Franse CBJI van zo'n 90 euro's. Laten we hopen dat het hier bij blijft.

HMR bedankt voor jullie inspanningen en tot een volgende keer.

Met sportieve motorgroet,

William van den Berk

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.