+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Rob en Joke Veerman

Groepsreis Corsica

Rob en Joke Veerman

12-10-2016

Voor de eerste keer met Horizon Reizen mee naar Corsica. Een groepsreis nog wel. Dat doen wij niet zo vaak, want wij reizen meestal individueel. Onze waardering van de organisatie is zonder meer bijzonder positief. De folder beloofde veel, maar het werd ook allemaal meer dan waargemaakt. De administratieve organisatie vooraf was vlekkeloos, vragen werden supersnel beantwoord en correct afgewikkeld.

De hotels waren uitstekend met werkelijk prima faciliteiten. Over de door Horizon samengestelde routes niets dan lof, goed opgebouwd van structuur, magnifiek van opzet met voor elk wat wils en met steeds de mogelijkheid voor een langere of een kortere route. Elke avond voorafgaand aan de volgende rit steeds een toelichting wat er op de volgende dagroute verwacht mocht worden. Elk type motorrijder komt tijdens deze reis volledig aan zijn trekken. Ook staat de reisbegeleider paraat voor kleine pechgevalletjes.

Corsica is gewoon een schitterend eiland met een bijzonder mooie natuur waar het heerlijk rijden is, maar waar je je na afloop van de rit door de goede hotelkeuze ook nog even lekker kunt ontspannen. Kortom: niets dan lof en wij gaan zeker weer met Horizon Reizen mee.