+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Ronald van der klooster

Groepsreis Hautes Alpes

Ronald van der klooster

31-08-2017

Ik heb de reis naar de Haute Alpes geboekt direct na de reis naar de Vercors. Dus heb beide reizen achter elkaar aan gedaan. Hierdoor moesten we 2 dagen langer in de Vercors blijven en hebben dus extra dagen bijgeboekt. Echter kwamen we dan eigenlijk 2 routes tekort. Dat werd door de reisleiding ter plekke opgelost door eventjes 2 mooie routes voor ons extra te maken zodat we nog iets langer konden genieten van de prachtige omgeving. Topservice van Horizon! De Haute Alpes is werkelijk schitterend en veel ruwer dan de Vercors. Met name de George du Verdon( het Franse Grand Ganyon) is echt adembenemend mooi .Ook hier zijn de wegen prachtig en het volk vriendelijk. Camping Alpes Dauphine is een mooie camping en de eigenaar Roland Roussel is een erg leuke man die altijd vriendelijk en vrolijk is. De Mobile homes waar je in verblijft zijn voorzien van alle gemakken. Ook hier zijn de routes aan de lange kant, maar zeer zeker de moeite waard. Het eten in het restaurant van de camping is gewoon goed en gevarieerd ook is er op de woensdag altijd s avonds entertainment in de vorm van een leuke rock band.

Ook hier hebben we de terugweg weer gedaan in 3 ipv 2 dagen, gewoon omdat dat veel relaxter is en je zodoende nog iets langer kunt genieten van je vakantie. Want tenslotte is de reis een onderdeel van de vakantie toch? De reisleiding was prima in orde met Eddy en Henriette, die alle moeite deden om het je naar de zin te maken, Top! Gr, Ronald.

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.