+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Willem van Hassel

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

1431872497862

Willem van Hassel

19-05-2015

Een vakantie begint meestal thuis maar omdat in deze reis een oversteek naar Engeland met de car ferry zit begint deze reis in principe in de haven van Duinkerken.

Het vroege tijdstip van verzamelen, 09.00 uur in de ochtend, heeft mij doen besluiten om 1 dag eerder te gaan. Carlo heeft voor mij een prima B&B geboekt op ca 26 km van de haven van Duinkerken. Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt zijn we met 6 personen, die hadden hetzelfde idee, naar de haven gereden alwaar we werden opgewacht, een uitleg kregen en waar de tickets werden verstrekt. Vlotjes door de douane reden we met de motor de boot op die vervolgens door de bemanning middels een spanband werd vastgezet.

In Dover, na het ontschepen, ging het zo mogelijk nog vlotter door de douane n.l. we konden gewoon doorrijden en beginnen aan de route naar het hotel. Na de krijtrotsen in Dover zijn we door een geweldige streek via binnenwegen naar het hotel gereden. De motoren konden op de eigen bewaakte parkeerplaats worden neergezet.

The Felbridge Hotel is een mooi hotel met luxe kamers, gratis WiFi, tv en een eigen toilet, douche en bad. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het diner werd voor ons in een aparte eetzaal geserveerd in de vorm van een erg smakelijk buffet. Omdat we als groep bij elkaar zitten ontmoet je heel snel andere motorrijders en voor Carlo was het prettig om iedereen bij elkaar te hebben om ervaringen uit te wisselen en aan iedereen de dagelijkse briefing te geven voor de volgende dag.

De tweede dag (Hastings) vond ik een heerlijke "stuurroute" door een mooie omgeving met prima weer. De derde dag was een lange echte toer route van ruim 300 km met in het westen van de route South Downs National Park met hele weidse uitzichten. Ook de stad Brighton zit in deze route. De laatste dag zijn we via binnenwegen (150 km) teruggereden naar Dover. Het inchecken, de boot en het ontschepen ging vlot waarna ieder zijn of haar weg naar huis kon aanvaarden.

Samengevat: Voor dit geld een prima reis met een klasse hotel. Dagelijkse uitleg van de toch zeer heldere routes. Uitstekende ondersteuning van de reisleiding. Met in mijn geval een heel gezellige club enthousiaste dansende en zingende motorrijders.

Bedankt allemaal, het was fantastisch!!