+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Tom Gussinklo

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

engeland-kent-136-19
ferrari-ferrari-f40-cars-exotic-120554-1280x853

Tom Gussinklo

19-05-2015

Ik ben woensdag morgen vertrokken naar het hotel in Bollezeele. Het hotel heb ik natuurlijk geboekt via Horizon Motor Reizen en de kamer van het hotel was prima alles zag er schoon en verzorgd uit. Het voordeel van het hotel boeken via Horizon was dat ik bij het hotel gelijk medereizigers ben tegen gekomen waar ik een biertje mee heb gedronken. Er was een tafel voor ons gereserveerd en het eten was prima.

's Morgens zijn we naar de haven van Duinkerke gereden waar onze reisbegeleider Carlo ons stond op te wachten. die eerder uit het hotel was vertrokken om dat een reiziger die laat had geboekt een boot eerder moest halen. Bij de veerboot hebben we allemaal onze tickets gekregen en zijn de veerboot op gereden wat prima ging je papieren en paspoort worden wel 3 keer nagekeken. Op de boot word je motor prima vast gezet door het personeel van de veer dienst door middel van span banden. op de boot zag ik wel een grote regen bui aankomen 

bij aankomst in de haven van Dover-UK dacht ik dacht ik dat links rijden moeilijk zal zijn maar dar viel reuze mee, de eerste paar kilometer is het wel even goed op letten maar het went heel snel. Eigenlijk zijn kruispunten het lastigst in het begin je moet eerst rechts kijken en dan links en je doet het eigenlijk automatisch anders om daar moet je dus goed opletten dat dat niet gebeurt. 

de route van de boot naar het hotel was een mooie route helaas zat het weer niet mee op de eerste dag de andere dagen hebben we prima weer gehad. Bij aankomt van het hotel in East-Greanstead heb ik me ingecheckt en lekker warm gedoucht, daarna gegeten in het restaurant waar de reisbegeleiding na het avond eten even de hoogte punten van de route voor de komende dag verteld. Het eten 's morgens en 's avonds is goed verzorgd, op de hotel kamer is ook een bad aanwezig, verder was de kamer schoon en verzorgd en het bed was prima.

De routes waren goed en vol met mooie wegen Engeland is echt net even anders. Het zijn nette vriendelijke mensen en beleefde weg gebruikers daar kunnen wij in nederland wel wat van leren ze zijn een stuk relaxter  en als je een foutje maakt omdat je rechts rijden gewent bent dan krijg je de indruk dat ze denken hij doet het ook niet extra hij is rechts rijden gewent de route terug naar de boot verliep  prima de boot had nog vertraging en in de tijd dat wij moesten wachten in de ferry terminal hebben we er met z'n allen een feestje van gemaakt een mede reiziger op een Harley Davidson had een complete muziek installatie op z'n motor en die hard aan gezet dat was wel super iedereen maakte er een feestje van in de ferry terminal.

In Calais aangekomen heb ik de mensen waar ik het meeste mee ben om gegaan even een hand gegeven en ben naar huis gereden en kan ik zeggen dat ik een super vakantie gehad en kan ik iedereen het aanbevelen om via horizon een reis te boeken !

Tom Gussinklo