+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Mischa

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

image-29
image-1

Mischa

18-05-2015

Hallo allemaal,

 

met onze vriendengroep gaan we al jaren een keer per jaar met de motor op pad. Normaal gaan we naar Duitsland, België of luxemburg en boeken we op eigen houtje een huisje in een bepaalde regio. We gaan dan lekker rond toeren en hebben veel lol met elkaar.

dit jaar zijn we voor het eerst met een groepsreis meegegaan en dat is goed bevallen. Het is erg prettig dat de routes helemaal uitgestippeld zijn en via de Tom Tom kan je dan onbezorgd lekker toeren door de mooie gebieden van Engeland. Het links rijden was even wennen, maar na een paar uurtjes zit dat er goed in.

donderdag Hemalvaartsdag zijn we met de boot vertrokken en het valt meteen op dat er goed over de details is nagedacht, een lintje op de linker spiegel helpt je eraan herinneren dat we aan de andere kant moeten rijden. Eenmaal in Engeland, was het gaan regenen, waardoor we meteen het vooroordeel bevestigd zagen worden, gelukkig was dit maar een dag en heeft horiZON motorreizen alleen maar mooi weer geregeld voor de rest van het weekend. Prachtig!

het gebied is prachtig, mooie glooiingen en bochtige wegen, waarbij je goed moet sturen. De wegen zijn wel smal en vaak is het asfalt vol met reparatie plekken en gaten. Daar moesten we wel aan wennen. Het was erg leuk dat Carlo achter ons aan had gereden en ons gefilmd. Daarmee kon hij ons en iedereen goede tips geven wat je nagaan de rijstijl kan verbeteren. 

Het was een gezellige groep, mooie routes, geweldig hotel, dus zeker een aanrader voor de liefhebbers.