+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Henk / Janny Siegers

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Henk / Janny Siegers

05-06-2014

KENT
Na een succes volle vakantie vorig jaar in de Vercors, kregen we ergens in december een mailtje "wij gaan naar KENT" nu ben ik voor mijn werk al diverse keren in Engeland geweest maar om daar met een brommer rond te gaan rijden was nooit bij ons op gekomen. Maar toch maar geboekt, alle 8 voorgaande vakanties bij Horizon waren ook altijd een succes, dus waarom deze dan niet.

Woensdag 28 mei vertrokken met een langdurige regenbui van Annerveenschekanaal t/m Eindhoven voordeel van zo'n begin is dat het alleen maar beter kan worden. Na een warme douche in N.H Hotel, Koningshof,in Veldhoven, waren we uitgenodigd om te komen eten, Nogmaals dank Cristel / Richard het was geweldig.

De volgende morgen gezamenlijk vertrokken richting Duinkerken het was frisjes maar droog. Na aankomst in Duinkerken, werden we ontvangen door team Horizon, na een niet al te vlotte in check procedure stonden we uiteindelijk met de hele groep op de boot, en een paar uur later in Engeland. Na een klein uurtje rijden was het hotel bereikt, en konden we bezit nemen van onze kamer, die er keurig uitzag en van alle gemakken voorzien was.

Na een welkomst woord van Carlo konden we met de hele meute aan tafel om van het Diner te genieten. Na het Diner werden we uitgenodigd door Carlo voor een avond wandeling, ik dacht eerst nog dat we een verkeerde vakantie geboekt hadden maar nee we zaten toch goed. En de wandeling was een absoluut succes, en een aanrader, de belangstelling voor dit "fenomeen" viel niet eens tegen. De volgende dag, vrijdag de eerste route met goed weer gereden veel cultuur tegen gekomen, en voorbij gereden, waaronder slechte wegen leuke restaurantjes en lest but not least een parkeer boete, van 70 pond, maar binnen 14 dagen betalen "slechts" 35 pond Terug in het hotel douchen/ dineren/ en Wandelen.

Volgende morgen weer op de brommer klimmen en shit!!!!! en lekke band, gelukkig was Carlo nog aanwezig met een "Toverdoos" met pluggen, compressor en al wat je meer nodig hebt om het leed te verhelpen, wat redelijk gelukt is, het bleef iets lekken, maar Carlo en de "toverdoos" waren nooit ver uit de buurt, zodat we zonder problemen de hele route konden rijden die erg mooi  was en mede door het geweldig weer een absolute aanrader. 

Op zondag weer richting Dover het in en uit schepen op de ferry heeft ook zo zijn bekoringen maar vergt nogal wat geduld. Tijdens afmeren van de boot de laatste keer Carlo zijn "toverdoos"op de achterband aangesloten. en verder zonder noemenswaardige problemen naar huis gereden. Al met al een geweldige vakantie gehad, het was voor mij de 9 de keer met horizon naar diverse bestemmingen, maar ik kan het iedereen aanbevelen voor een reisorganisatie waar SERVICE en KLANTVRIENDELIJKHEID nog met hoofdletters wordt geschreven.
TOP !!!!!!! en tot de volgende keer

Henk en Janny Siegers