+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van J. Stegenga

Thüringen Woud

J. Stegenga

22-08-2016

Veel motorkilometers en te warm weer maar dat heeft niks met de reis te maken. Mooie omgeving om motor te rijden langs overwegend goede wegen maar de wegen die nog niet opgeknapt waren zijn ook erg slecht. Groot nadeel waren de vele omleidingen, daar kom je gewoon niet uit en het kost je zomaar een uur extra om de route weer te vinden en in sommige gevallen vindt je hem helemaal niet weer en dan met 30 graden plus.

Het hotel was supergoed met erg vriendelijke en behulpzame mensen en goed eten! De plaats waar het hotel staat is echter te ver naar het noord oosten zodat je veel te veel km moet afleggen voordat het een beetje mooi wordt. De eerste 50 km vanuit het hotel is alleen maar akkerland. De routes zijn daardoor veel te lang. Wij hebben elke dag de korte route genomen en nog kwamen we niet aan het einde toe. (veel kleine wegen en veel omleidingen en veel dorpjes)

De lange routes kan niet op een dag of je moet heel vroeg vertrekken. Het rijden van de routes was al niet makkelijk doordat je altijd veel moest zoeken om de goede weg te vinden Al met al te veel geknoei en we hebben daarom  besloten om niet weer dit soort reizen te doen van Horizon.

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.