+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Floris Pieterse

Harz

IMG5528
IMG5526

Floris Pieterse

13-06-2017

Super mooi reis gehad, heel mooi asfalt en veel mooie wegen. De route die we gekregen hebben was een volle dag sturen. Nadeel van de huidige tomtom is dat wanneer er een actuele afsluiting is ik de reis niet in het systeem krijg. Hij blijft dan hangen op die trac, ( kan ook mijn eigen onvermogen zijn).

heen en terug reis hebben we een gedeelte via de route gedaan die wij kregen ( vanuit groningen niet helemaal handig vanaf winterswijk)

ivm een vol hotel hadden wij hotel Njord. Een zeer aan te bevelen hotel. Eten was goed , vriendelijk personeel en de kamers waren goed met goede bedden. Bij dit hotel is allen geen binnen stalling, maar buiten genoeg plek.

Hahnenklee, Goslar, is een zeer rustig dorpje met overdag wel wat te doen. 's avond behalve de hotel bar niet veel open.

Staat nog een bijzondere houten kerk in het dorp.

In het dorp heb je nog wel een super mooie rodel baan en je kan down hill moutain bike etc doen. kabel lift is er om de heuvel op te komen. ook erg leuk om te doen.

2 e dag hebben ivm de warmte een andere route genomen waarbij we duivelsmuur, Stoomtrein (Schierke)en Quedlinburg ( vakwerkhuizen) hebben bekeken. Via kronkel route van de tom tom ons laten verassen. Tevens plekken waar je ook even wat kon drinken en eten..

kortom een hele mooie reis, mooie schone wegen. mensen zijn gewend aan motor rijders  en nog meer verslaafd geraakt aan het motor rijden.!!!!

 

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.