+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Rutger van Hooff, Harz 1-4 mei

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Rutger van Hooff, Harz 1-4 mei

06-05-2015

Ik had gelezen in het magazine motodrive over deze rit. Waar wij regelmatig met een groep een motorrit maken waren er ook een paar enthousiast over een rit naar en in de Harz. Wij ons aangemeld en dat werd een heel leuk weekend! De routes (en andere reisinformatie) werden ruim voor de rit aan ons toegezonden dus ook de navigatiesystemen waren ruim voor aanvang rit gereed. De rit naar de Harz was al mooi en een genot, vanaf de grens door echte duitse dorpjes gaf na een paar kilometer al een echt vakantie gevoel. Aangekomen in de Harz checken we in in het hotel van NL eigenaren waarvan de service en gastvrijheid meer dan goed te noemen is. Ontbijt was prima geregeld, avond eten wisselende gerechten en een hotelkamer (120) met een net gerenoveerde badkamer! Alle dagen met plezier gereden in deze mooie omgeving. Leuke mogelijkheden tot stops, bezienswaardigheden, lunch locaties en vergezichten. Laatste avond afgesloten met het krijgen van rijtips over bochtentechniek, plaats op de weg, etc van de eigenaar van de reisorganisatie. Ik vond dat een leuke toevoeging op de dag en het weekend. Toch tips en tricks waarvan je eigenlijk weet hoe het moet maar doordat je het weinig gebruikt het ook niet echt paraat hebt. De tips werden de volgende dag ook goed opgevolgd in het gezelschap waarmee ik reed, daardoor reden we gevoelsmatig echt beter maar vooral nog veiliger. 

Daarnaast hebben we leuke nieuwe nieuwe motorrijders ontmoet waarmee het leuk klikte en we het hele weekend hebben opgetrokken. Na afloop van het weekend afgesproken om met zijn alle nog een keer een rit te doen in Friesland en af te sluiten met een gezamenlijke BBQ. Al met al een top ervaring. Goede reisorganisatie, leuke reis, prima hotel een motorweekend zoals een motorweekend moet zijn!

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.