+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Hans

Combi Harz-Thüringen

IMG0408

Hans

02-05-2018

Reis gemaakt van 02-05-2018 t/m 09-05-2018

Het hotel in de Harz was prima, het hotel in Thuringen minder, handdoeken die wel erg versleten waren en in de directe omgeving was niets te doen of je moest er een flink eind voor lopen. Ook hadden wij in de 1e rondrit van Thuringen enkele omleidingen zitten waar de route gewoon doorheen liep, dit had in onze ogen niet gehoeven want dit waren wegafsluitingen die al langer bestonden waardoor we een keer of 4 van de route af moesten en dat is jammer.

Verder viel het ons op dat we voor een 1 persoonskamer moesten bijbetalen bij boeken, dat is normaal als je als 1 persoon gebruikt maakt van een 2-persoonskamer, wij hadden echter beide een 1 persoonskamer die ook gewoon te boeken zijn in de hotels.

Verder zijn het beide mooie omgevingen waar de Harz toch wel onze voorkeur heeft, maar dat ik ook nog zeker een keer naar Thuringen terug ga om bv Buchenwald te bezoeken, maar dan wel in een ander hotel en een andere plaats, het had mooi geweest als een van de routes langs Buchenwald was gegaan net zoals het Duits-Duits museum.

Tip: Zet het punten die jullie in de routegids zetten ook als WayPoint / POI in de routes, dan hoef je dat zelf niet te doen als je er wilt stoppen.

Verder vonden we het een leuke motorvakantie, maar het 2e locatie bezorgde ons wel een negatief gevoel.

Hans

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.