+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Horizon Motor Reizen ervaring

Herman en Magda

10-10-2013

Waar we al jaren van droomden is voor ons uitgekomen met de prachtige jubileumreis naar Noorwegen. Proficiat aan John en Carlo voor de goede organisatie . Bedankt aan de medereizigers voor de toffe sfeer , het heeft ons deugd gedaan.
Herman en Magda uit Vlaanderen.

Horizon Motor Reizen ervaring

Wim en Lieve (België)

10-10-2013

Een aanrader voor elke motorijder : een vlucht naar het Hoge Noorden! 
De jubileumreis naar Noorwegen was een knaller van een reis in alle opzichten: mooie routes langs prachtige wegen afgewisseld met veerdiensten, tunnels, bruggen; klassehotels en vooral een organisatie waar je 'U' tegen zegt!
Voor ons was het de eerste maal om 18 dagen op de motor te vertoeven maar het heeft zo'n indruk nagelaten dat we zeker nog met de motor op reis gaan en dan zeker met Horizon Motor Reizen.
Proficiat John en Carlo!

Sauerland

Wichard

09-10-2013

Wij hebben een super midweekje in Duitsland gehad, met mooie routes en een goed hotel. 

Groepsreis Tirol / Karinthië

René Goedheer

08-10-2013

Hallo Horizonners,

Na een geslaagde en gezellige reis naar Tirol/Karinthië ben ik sinds maandag weer aan het werk.
Rustig in twee dagen naar huis gereden.
Nu de motor preparen voor de reis naar Corsica, beurtje en een paar verse banden.

5-Landen Toertocht

Jan en Janna

27-09-2013

Van 2 t/m 6 sept 2013 hebben wij de 5 landen toertocht gereden.Wat een geweldig mooie route is dit! Alles zit in deze route. Wij hebben in Vaals, Berdorf, Mesenich en Doenrade geslapen. Thuis hebben wij de route in 2 uren tijd op GPS gezet. We hebben iedere dag 250 km gereden. Wij hadden thuis de hotels al geboekt. Een echte aanrader voor een mini vakantie. Wij gaan de route zeker nog een keertje rijden.

Noordkaap Rally

Rene en Henk

23-07-2013

Gisteren, 21 juli, terug gekomen van een fantastische individuele Noordkaap Rally 2012. Een prachtige reis waarin je met alle delen van Noorwegen kennis maakt. Ik was erg benieuwd naar het noordelijke deel omdat dit mij nog onbekend was. Kortweg heel mooi om te zien en fijn om te rijden over de slingerwegen. Helaas geen sneeuw meer te bekennen in het noorden, wel veel rendieren. De eerste anderhalve week heel mooi weer gehad. Een hele mooie heldere middernachtzon meegemaakt. De laatste week, vanaf de Lofoten, hebben we regelmatig regen gehad. De snelheidbeperkingen en het handhavingsbeleid zijn slaapverwekkend. Een punt waar je met zo’n lange reis zeker mee moet rekenen. Een positief effect daarvan is het zeer lage brandstof verbruik tijdens deze reis.
Het is een reis die voor elke motorrijder is aan te bevelen om één keer in je leven te doen.
Met dank voor de organisatie!

Vriendelijke groet, mede namens René,
Henk

Zuid-Noorwegen

Toos en Ton

17-07-2013

John & Petra

Wat een geweldig mooie reis was dit! Het landschap, de bergen, de fjorden, de sneeuwwallen van wel 5 meter hoog waar je dan met de motor tussen rijd.De hotels, het eten in één woord, GRANDIOOS.

Groetjes van Toos & Ton

Horizon Motor Reizen ervaring

Frits

26-04-2013

Hallo Carlo en John,

Onwijs bedankt voor de goed georganiseerde Motoplus reis.
Het was voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste.
Alles top geregeld, goed hotel lekker eten, mooie routes en niet te vergeten een heel leuke groep motorrijders.
Ook een woord van dank aan Marry mijn reismaat voor de leuke ritten. 

Tot volgend jaar.
Frits

Horizon Motor Reizen ervaring

Marry

18-04-2013

Zo weer bijgekomen van het MotoPlusweekend. Weer als van ouds prima georganiseerd door jullie, mijn dank aan John, Carlo en Petra.
Het mindere weer heeft de pret niet bedorven, ik heb weer genoten van de mooie ritten met jullie.
Tot de volgende trip, 

groet Marry

Horizon Motor Reizen ervaring

Ome Henk en Wilco

12-04-2013

Carlo, John en Petra, bedankt voor het organiseren van dit super weekend. Ook het weer was echt perfect; heel veel zon, lekker terrasweer, overdag en 's avonds. Die maximaal 5 minuten spettertjes waardoor we moesten rijden over het gehele weekend vallen daarmee volledig in het niet. Het hotel en het eten was super, de barbecue op de laatste avond buiten was geweldig en de hotelkamers waren perfect inclusief lekker heet douchewater voor iedereen. We hadden wat problemen met een van onze motoren en het oplossen daarvan is ook perfect door jullie begeleid zodat iedereen weer goed en veilig is thuis gekomen. Nogmaals bedankt. We gaan zeker weer mee in de nabije toekomst!!!!

Groetjes, ome Henk en Wilco.

Provence

Dick en Gerda Klok

15-03-2013

Wij kijken weer uit naar een nieuw motorseizoen. Al weer 2 reizen geboekt. Het Zwartewoud en Zuid Frankrijk. Helemaal geweldig. Laat nu het mooie weer maar komen.