+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Provence

Jos en Jeanneke

16-10-2013

Onze eerste reis met Horizon naar de Vallee du Haut Verdon was een prachtige tocht; goed hotel met lekker eten en super mooie toeren, echt een aanrader. Wij deden dit met een trike en dat was perfect te doen, alleen in het dorpje zelf is niets te beleven maar de dagen zijn zo al goed gevuld, dus dat was geen probleem. We hebben er van genoten! 
Groetjes Jos en Jeanneke 

Noordkaap Rally

Guido Maréchal

16-10-2013

Zoveel maal organiseerde ikzelf mijn motorreis. Maar voor Noorwegen koos ik voor de zekerheid van een agentschap. Alles was beter dan ik hoopte. Goede hotels en heel vaak prachtige buffetten. De ontmoeting in Mo I Rana met de groepsreis met John (oude baas) en Carlo (nieuwe baas) deed mij nadenken om vroeg of laat ook eens aan een groepsreis deel te nemen. De sfeer zat er goed in. Dank je wel John en Carlo voor de mooie rechtzetting van een klein foutje in de boeking overzet.

Provence

Lidy & Dick

16-10-2013

Net weer terug van één van onze jaarlijkse Horizon motorvakanties. We hebben erg genoten van het mooie weer en het prachtige landschap tijdens het rijden van de routes. Het hotel in Beauvezer, op het dorpspleintje, was perfect, lekker eten en drinken en een aardige eigenaar en bediening. In de vier dagen lang niet alles kunnen zien en gaan daarom zeker nog een keer terug.

Noordkaap Rally

Jan van den Bempt

16-10-2013

Na lang dromen toch de reis naar de Noordkaap geboekt. Met twee vrienden heb ik in juni een fantastisch avontuur beleefd. Onderweg per toeval John en Carlo ontmoet samen met de groep van de Jubileumreis naar de Lofoten. Aangename mensen. De routes, de hotels, de ferry's, alles was dik in orde. Noorwegen is prachtig. Niet twijfelen. Doen!
Bedankt voor de zeer goede organisatie.
Jos

Kent-Sussex

Hugo (Kleine Belg)

16-10-2013

Vier dagen Kent zit er weer al op.
Zeer goed en vriendelijk hotel.
Eten goed verzorgd.
Voor herhaling vatbaar.

Groetjes van mij en de collega's

Noordkaap Rally

Leslie van Veggel

16-10-2013

Prachtige reis door Noorwegen gemaakt met goede hotels. Vooral het Solstrand hotel, wow!

Alles was prima geregeld en helemaal geen klachten!
Mvgr,
Leslie

Westerwald

Antoon van den Hoed

16-10-2013

Prima reis naar Westerwald gehad. Mooie routes en gezellig hotel Voor herhaling vatbaar.

Groepsreis Tirol / Karinthië

Wilco Poortman

16-10-2013

Super gereden in Zwitserland, voor herhaling vatbaar en tot de volgende keer.

Groepsreis Tirol / Karinthië

Marcel

16-10-2013

Onverwacht en zonder aanmelding aangeschoven bij deze groepsreis vanuit Davos. Carlo regelde het allemaal. Supertochten en erg gezellige groep. Mijn eerste reis met Horizon en zeker voor herhaling vatbaar. 
Carlo Bedankt !!

Westerwald

Jan en Janna

16-10-2013

Als beginnend motor rijder heb ik heel veel bochten ervaring opgedaan in het Westerwald! Schitterende routes mooie uitzichten weinig verkeer. Het hotel was goed en fijn dat de motor in de garage kon. 

Eifel

Maud en Gert-Jan Cozijnsen

16-10-2013

Het weer heb je niet in de hand en dat was gelukkig schitterend. 
De rest was ook zwaar in orde: Prima hotel met attente bediening en heerlijk eten. De routes waren mooi en afwisselend. En ook de service van Horizon zelf: we boekten een dag voor vertrek en ontvingen alle info en routes op tijd via de mail. Klasse en vertrouwen. Een echte aanrader van begin tot eind.

Schotland - North Coast 500

Gerrit en Christa Wiering

16-10-2013

Na in 2010 met Horizon naar de Noordkaap dit jaar gekozen voor Lake district en Schotland. Dit was voor ons wederom een fantastische beleving. Het waren prachtige routes met hele mooie wegen om te rijden. De passen met 25 en 30 % waren ook een beleving en uitdaging. En John waar wij heel gelukkig mee waren dat je er mooi motor rijweer hebt bijgedaan.

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.