+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Maarten

10-06-2014

Voor het eerst bij Horizon geboekt, is uitstekend bevallen. Mooie routes, prima hotel. Nogmaals dank aan Gerrit en Vera van de reisleiding voor bewezen diensten. Echte aanrader deze toer!!

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Henk / Janny Siegers

05-06-2014

KENT
Na een succes volle vakantie vorig jaar in de Vercors, kregen we ergens in december een mailtje "wij gaan naar KENT" nu ben ik voor mijn werk al diverse keren in Engeland geweest maar om daar met een brommer rond te gaan rijden was nooit bij ons op gekomen. Maar toch maar geboekt, alle 8 voorgaande vakanties bij Horizon waren ook altijd een succes, dus waarom deze dan niet.

Woensdag 28 mei vertrokken met een langdurige regenbui van Annerveenschekanaal t/m Eindhoven voordeel van zo'n begin is dat het alleen maar beter kan worden. Na een warme douche in N.H Hotel, Koningshof,in Veldhoven, waren we uitgenodigd om te komen eten, Nogmaals dank Cristel / Richard het was geweldig.

De volgende morgen gezamenlijk vertrokken richting Duinkerken het was frisjes maar droog. Na aankomst in Duinkerken, werden we ontvangen door team Horizon, na een niet al te vlotte in check procedure stonden we uiteindelijk met de hele groep op de boot, en een paar uur later in Engeland. Na een klein uurtje rijden was het hotel bereikt, en konden we bezit nemen van onze kamer, die er keurig uitzag en van alle gemakken voorzien was.

Na een welkomst woord van Carlo konden we met de hele meute aan tafel om van het Diner te genieten. Na het Diner werden we uitgenodigd door Carlo voor een avond wandeling, ik dacht eerst nog dat we een verkeerde vakantie geboekt hadden maar nee we zaten toch goed. En de wandeling was een absoluut succes, en een aanrader, de belangstelling voor dit "fenomeen" viel niet eens tegen. De volgende dag, vrijdag de eerste route met goed weer gereden veel cultuur tegen gekomen, en voorbij gereden, waaronder slechte wegen leuke restaurantjes en lest but not least een parkeer boete, van 70 pond, maar binnen 14 dagen betalen "slechts" 35 pond Terug in het hotel douchen/ dineren/ en Wandelen.

Volgende morgen weer op de brommer klimmen en shit!!!!! en lekke band, gelukkig was Carlo nog aanwezig met een "Toverdoos" met pluggen, compressor en al wat je meer nodig hebt om het leed te verhelpen, wat redelijk gelukt is, het bleef iets lekken, maar Carlo en de "toverdoos" waren nooit ver uit de buurt, zodat we zonder problemen de hele route konden rijden die erg mooi  was en mede door het geweldig weer een absolute aanrader. 

Op zondag weer richting Dover het in en uit schepen op de ferry heeft ook zo zijn bekoringen maar vergt nogal wat geduld. Tijdens afmeren van de boot de laatste keer Carlo zijn "toverdoos"op de achterband aangesloten. en verder zonder noemenswaardige problemen naar huis gereden. Al met al een geweldige vakantie gehad, het was voor mij de 9 de keer met horizon naar diverse bestemmingen, maar ik kan het iedereen aanbevelen voor een reisorganisatie waar SERVICE en KLANTVRIENDELIJKHEID nog met hoofdletters wordt geschreven.
TOP !!!!!!! en tot de volgende keer

Henk en Janny Siegers

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Paul & Kris

03-06-2014

Net terug van de groepsreis naar Kent. Een heel leuke ervaring, hoewel het op de routes af en toe flink gevaarlijk was vanwege de smalle wegen en de hoge heggen aan weerszijden van de weg waardoor je tegenliggers vaak niet op tijd ziet. De kwaliteit van het asfalt was vaak ondermaats. De route van de tweede dag was duidelijk leuker, met mooie plaatsen om te bezoeken (o.a. Brighton en Rye). 's Avonds was het best gezellig in de grote groep waarin dit keer de Belgen ook goed vertegenwoordigd waren! De reisbegeleiding was top: altijd tot hulp bereid (GPS-problemen en kleine technische motormankementen), en er werd na het diner voor een (avontuurlijke) avondwandeling gezorgd. Hotelkamers waren prima, de bediening is nog voor verbetering vatbaar, evenals het incheckproces voor de ferry. Al bij al een heel leuke reis geweest!

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Luc

03-06-2014

Ik heb genoten van de groepsreis in Kent. Een grote meevaller was het weer. Geen druppel regen en niet té warm. Zoiets heb je natuurlijk nooit in de hand.

Het hotel was mooi, ruim en het ontbijt was schitterend. Voor het avondmaal kon je kiezen uit voorgerecht, hoofdschotel en dessert. Het was lekker maar iemand met reuze honger zou nog kunnen eten.

Naast het hotel ligt een mega-super-grootwarenhuis waar je alles kan kopen. Van ritssluitingen tot betonmolens (bij wijze van spreken). Ideaal om je middagmaal en drank te kopen. De winkel was zelfs 24 op 24 open.

De routes waren fijn. Er was van alles wat. Zowel smalle schattige wegen als autosnelwegen waar we eens konden gas geven en jawel, we hebben de uitrit gemist. Maar och, geen probleem. Met de GPS in de hand kom je door het ganse land.

Eén nadelig puntje was het inchecken bij de ferry. De Engelse douane deed wat moeilijk maar voor een volgende groepsreis gingen ze die procedure aanpassen dus laten we dat euvel als opgelost noemen.

Besluit: ik ben tevreden van Horizon Motorreizen. Ik ben thuisgekomen met een smile op m’n face. Nu kijk ik uit naar de groepsreis in de Vercors.

Bedankt allemaal!

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Richard en Cristel

03-06-2014

Met Hemelvaart zijn we naar Kent in Engeland geweest, de keuze was op Horizon gevallen omdat onze 1e kennismaking vorig jaar in de Vercors zeer goed was bevallen. Ook de trip naar Kent was super gezellig en goed geregeld. Het inschepen en ontschepen is altijd even wat onduidelijk en juist dan is het handig als de reisbegeleiding er is! Het **** sterren hotel had super mooie en schone kamers en verder zag het hotel er prima uit. Na het eten was er hulp indien gewenst met de navigaties en dat blijkt soms toch wel nodig en dan is het weer handig als de reisbegeleiding kan helpen. Bij vertrek van een dagroute was er een platte achterband maar ook dat werd door Carlo de reisbegeleider van de reis opgelost! De routes waren gevarieerd van snellere wegen tot de bekende smalle wegen met de hoge heggen naast de kant van de weg en die moet je natuurlijk ook gereden hebben. Het links rijden is even wennen maar de gekleurde touwtjes die we bij vertrek op de motor geknoopt kregen hielpen je er aan herinneren dat je links moest rijden. Het nadeel van de reis was dat het zo snel voorbij is gegaan :-( op naar de volgende reis! Het is een aanrader om met Horizon op vakantie te gaan!

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Marianne Bon & Dick ten boer

02-06-2014

Hallo Moniek en Rien, We zijn weer veilig thuis aangekomen vanmiddag. We hebben het erg naar onze zin gehad deze vakantie en jullie begeleiding vonden we super! Voor ons een reden om in de toekomst vaker voor horizon reizen te gaan kiezen. Graag tot ziens: Marianne Bon & Dick ten boer

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Dirk en Anne-Marie

02-06-2014

Hallo iedereen,

We hebben een prachtig weekend doorgebracht in Luxemburg. Alles was uitstekend georganiseerd. Waarvoor dank Carlo. Maar wat meer was, de begeleiding was SUPER. Bedankt Moniek en Rien. We kijken al uit naar de volgende ontmoeting.

Vele groeten uit België,

Anne-Marie en Dirk

Pfalzerland

Pfalz - Vogezen 9-12 mei

28-05-2014

leuke reis gehad, was voor ons de eerste keer.

alles prima geregeld, goede aanrij route .

de rit in de vogezen vonden wij wat te lang, geen probleem, werd ter plekke even ingekort voor ons, in de 2610 geschoten en een heerlijke dag gehad.

we hadden wel de pech dat het dit weekend juist veel moest regenen.

verder prima vermaakt, goed hotel ,goed eten.

al met een al een prima weekend gehad, zeker voor herhaling vatbaar.

leuk om je zelf terug te zien op de foto's die op de site  staan

Bert en Yvonne

 

Luxemburg

collega

28-05-2014

Afgelopen weekend hebben we met een aantal collega's het lang weekend Luxemburg gedaan. Hieronder de ervaring van een van de deelnemers:

Ik heb enorm genoten van het afgelopen weekend in Bourscheid en omgeving. Het hotel in de basis was zeer eenvoudig en gedateerd , maar voor mij persoonlijk wel schoon en voldoende. Het ontbijt en avondeten wat bij de reis inbegrepen was, kon ook als voldoende worden beoordeeld. Afwijken van het vaste avondmenu was alleen in vroeg overleg mogelijk, zo kon er voor een ander (tussen)gerecht worden gekozen, of zelfs eten á la carte, zolang dit uiterlijk in de ochtend tijdens het ontbijt werd aangegeven. Flexibiliteit op korte termijn (lees, tijdens het diner) was niet mogelijk i.v.m. voorbereidingswerk van de kok. Wellicht een punt van verbetering, zeker gezien het feit dat er geen keuze uit het avondmenu was/is (1 vast menu). Wat ik wel moet zeggen is dat de hoteleigenaren hun uiterste best deden om het ons naar de zin te maken.

Ook hebben wij gebruik kunnen maken van de garage waarin alle 6 de motoren konden worden gestald.

De routes van zaterdag en zondag waren uiteraard uitstekend. Beide dagen hebben wij voor de lange routes gekozen (+/- 300 km) en hebben deze met veel plezier afgereden. Uiteindelijk is alles nieuw en is het genieten van elk stukje waar je langs rijdt. De routes waren variabel, met bochtige stukjes door de bergen alsook stukjes over landwegen en door interessante en leuke dorpjes. Al met al kan het afgelopen weekend, waarbij wij de aanrij route vanaf Maastricht binnendoor (toeristische route) hebben afgelegd als zeer geslaagd worden beoordeeld, mede ook door het goede weer, en wat mij betreft voor herhaling vatbaar via deze organisatie! Op naar volgend jaar!

Horizon Motor Reizen ervaring

Henk

27-05-2014

Afgelopen week heb ik deelgenomen aan de groepsreis Schotland.

Allereerst de complimenten voor team Horizon Motorreizen en de reisbegeleiding.

Het waren allemaal prachtige routes die we gereden hebben, en de hotels en het eten was ook van goede kwaliteit.

Hoewel het een groepsreis is heb je toch de mogelijkheid en vrijheid om gezamenlijk in een groepje of alleen te rijden.

Ik heb voor de laatste optie gekozen zodat ik kon stoppen wanneer ik wilde om wat te fotograferen/filmen en hierdoor ook mijn eigen tempo kon bepalen.

Na afloop was het iedere dag gezellig en gezamenlijk dineren en werd, door de reisbegeleiding, de route voor de volgende dag doorgenomen.

Kortom het was een prachtige reis met voor mij mooie herinneringen, mede ook door de gezellige groep en de goede weersomstandigheden.

 

Groeten, Henk.

 

 

Pfalzerland

Piet

27-05-2014

Mijn broer, Jaring en ik, Piet hebben genoten van de prima georganiseerde reis door Pfalz en de Vogezen. Hotel was prima, lekker gegeten, uitstekende sfeer en natuurlijk heerlijk motor gereden. Veel leuke mensen ontmoet, waaronder Jan en Wout. Voor herhaling vatbaar. Ik heb tenminste de smaak te pakken gekregen en alvast gekeken naar volgend jaar. Maar dan ga ik voor de wat hogere bergen. Wie weet, tot ziens.

Pfalzerland

Marcel

26-05-2014

Genieten met een hoofdletter G !! Een keurig verzorgde reis waarbij zelfs de aanrij- en terugrijroute de moeite méér dan waard waren.

Horizon Motor Reizen toonde zich een gedegen organisatie die voor elke vraag of probleempje klaar stond. Na het uitstekend eten, zowel ontbijt als diner, kregen we van Carlo een korte vooruitblik naar de volgende dag. Daarbij werden zinvolle tips gegeven van koffiestops tot wat lastige stukjes op de route (ook snelheidstechnisch...).

De routes zijn de moeite méér dan waard. Van lommerrijke dorpjes tot geweldige bergbeklimmingen en van goed tot circuitwaardig asfalt. Een mooie mix van fantastisch vergezichten en bos- en schaduwrijke omgevingen waar je je stuurmanskunsten prima kunt aanscherpen. Voor elk wat wils!

Tot de volgende keer, Horizon Motorreizen, want de smaak hebben we nu goed te pakken!!