+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Harz

Werner Visser

29-07-2014

Samen met een aantal collega's hebben wij de Harz route gereden. Het hotel waar gebruik van is gemaakt (Hotel Niedersachsen in Goslar) is perfect. De service is top en de klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

De beschikbare routes zijn erg mooi om te rijden en zijn voorzien van mooie bochten, maar ze komen ook langs leuke bezienswaardigheden. Voor ieder wat wils dus.

Vogezen

David

29-07-2014

Onlangs de individuele reis naar de Vogezen gemaakt ... dikke pluim voor Horizon Reizen , alles was meer dan in orde.

Prima hotel met een uitstekende service , alles tot in de puntjes verzorgd ... mooie routes gereden en niet op voorhand te bepalen maar we hadden er nog eens schitterend weer bij ook :-)

Thanks Horizon , t' was een geslaagde vakantie ... ik kom nog terug ;-)

Vercors

John

20-07-2014

Wat een geweldige reis! Prima hotel met een wereldklasse gastheer die naast Frans ook in het Engels en Spaans uit de voeten kan! Geeft alle ondersteuning die hij kan en is zelfs voor slecht weer geheel toegerust zodat een flinke douche geen probleem is. Door zijn droog-installatie is de volgende dag alles weer startklaar. De hotelkamer is dik in orde en over het eten niets dan lof. De kwaliteit van de maaltijden zou in een Michelin sterrenrestaurant niet misstaan. De routes zijn goed uitgezet en waanzinnig mooi. De aanrijroute is heel erg mooi en voordat je het weet ben je op de plaats van bestemming. Plan voor deze aanrijroute wel twee of drie dagen, een goede plaats om te overnachten is opgenomen in de route, even een hotelletje kiezen en klaar is Kees. Deze reis kan ik alleen maar van harte aanbevelen en ik wil Horizon Motor Reizen een groot compliment maken voor dit mooie en goede arrangement!

Horizon Motor Reizen ervaring

Hans en Annemarie der Kinderen

08-07-2014

Wat een geweldig mooie reis naar de Pyreneeën, puur genieten. De routes waren perfect. Bij ons  stonden de routes  niet goed in de navigatie. Geen probleem voor Carlo en was zeer behulpzaam om ze op de juiste manier in de navigatie te zetten. Ook tijdens een toertocht over een pas in  de mist , was Carlo en zijn assistent Erwin aanwezig om alles in goede banen te lijden.  Dit vind ik een duidelijk voorbeeld van goede begeleiding van een groepsreis.  Een pluim voor HORIZON MOTOR REIZEN is dan ook zeer op zijn plaats.

Groeten Hans en Annemarie

Horizon Motor Reizen ervaring

Ben en Trees

06-07-2014

Hallo Carlo,

We hebben een prachtige reis achter de rug, met prachtige routes!
Een heel mooi hotel en gezelligheid 's avonds. Een aanrader voor elke motorliefhebber!!

Bedankt en groetjes uit Brabant!

Ben en Trees

Horizon Motor Reizen ervaring

Groepsreis Pyreneeën

03-07-2014

Super mooie reis gehad met Horizon naar de Pyreneeën. Genoten van de prachtige routes en de gezelligheid 's avonds. Het hotel was erg netjes, schoon en ruime kamers! Al met al een prachtige motorvakantie gehad, inclusief de door Horizon aangeleverde aanrijroute dwars door Frankrijk.

mvg.

Anton

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Theo

02-07-2014

Geweldige week gehad. Prima hotel. Gezellige groep. Mooie routes gereden. 

Horizon Motor Reizen ervaring

Hugo, kleine belg

30-06-2014

Weer terug thuis na reisje Spanje, hotel was prima, zeer mooie routes in het algemeen. Het gezelschap was ook weer toppie. Dit is een nieuwe reis dat Carlo en Jolanda mooi voor elkaar gekregen hebben, eentje om aan te raden bij anderen motorrijders.

Nu even werken en dan augustus 4 dagen duistland.

Groetjes aan allen.

 

Horizon Motor Reizen ervaring

Peter Saak

30-06-2014

Carlo,

Wat een topreis was het naar Spanje! Deze primeur was een schot in de roos.

Heerlijke routes, weinig verkeer en mooie uitzichten. Na in totaal 5000 km moe, maar zeer voldaan! Ik kan iedere motorliefhebber deze trip dan ook van harte aanraden. Vooral Kawasaki 1400GTR rijders ! :-)

Complimenten ook voor het mooie hotel! Tot de volgende!

Met Limburgse groet, Peter

 

Horizon Motor Reizen ervaring

Jan Verboven

29-06-2014

Na een paar jaar weer een groepsreis meegemaakt. Het weer was heel de week super. 30+. Door omstandigheden een klein gezelschap. 10 motoren. Maar dit mocht de pret niet drukken.Carlo had alles super geregeld. Hotel en eten was dik in orde! Mooie routes gereden, Top. Onder elkaar was het super gezellig. Al bij al was het een top week. Carlo, en medereisgenoten. Bedankt!

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Sil

26-06-2014

Super hotel, mooie routes en een leuke groep.

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Leo en Thea

26-06-2014

Voor de achtste keer mee geweest met Horizon Motor Reizen.

Deze keer naar Voralberg geweldig weer,  luxe hotel, nette bediening, mooie routes, gezellige groep, voor iedereen een aanrader. Reisleider Carlo Bankers bedankt voor de goede organisatie. Gr Thea en Leo.