+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Schotland - North Coast 500

Gerrit en Christa Wiering

16-10-2013

Na in 2010 met Horizon naar de Noordkaap dit jaar gekozen voor Lake district en Schotland. Dit was voor ons wederom een fantastische beleving. Het waren prachtige routes met hele mooie wegen om te rijden. De passen met 25 en 30 % waren ook een beleving en uitdaging. En John waar wij heel gelukkig mee waren dat je er mooi motor rijweer hebt bijgedaan.

Horizon Motor Reizen ervaring

Otto, Bep en Steven

16-10-2013

Na onze Noorwegen vakantie in 2012 was Bep (mijn vrouw) zodanig onder de indruk van onze bevindingen dat zij besloot om voor de eerste keer als duo passagier mee te gaan op onze jaarlijkse motorvakantie met Horizon Motor Reizen.
Tot dan was een zwakke rug de reden om niet mee te gaan, maar meerdere overnachtingen in één hotel bood de mogelijkheid om zo nodig een dagroute over te slaan. Haar en onze indrukken van Schotland zijn geweldig en gelukkig geen rugproblemen.
Op deze manier willen wij John en Carlo, die als reisleiders mee waren, bedanken voor de service, die wij bij een lekke band onderweg hebben ontvangen. Allereerst hebben zij mijn band onder weg zodanig gerepareerd (na een telefonische oproep), dat ik een aantal dagen met gering drukverlies toch de tochten kon rijden; daarna hebben zij geregeld dat ik bij een garage een nieuwe band kon laten monteren.

Hartelijk bedankt voor alles,
Otto, Bep en Steven Honders 

Horizon Motor Reizen ervaring

Eric Buskens

16-10-2013

Ook ik was erbij en heb een geweldige tijd gehad. Als eenling ingeschreven op een groepsreis. Leuke mensen leren kennen met allemaal de zelfde passie. ( motorrijden natuurlijk) . Schotland is een zeer motorvriendelijk land. Mooie wegen, leuk bochtenwerk, spannende passen in de mist en een prachtig landschap waar je met plezier regelmatig een rustplaats opzoekt. Een land voor iedere motorrijder. En het links rijden valt reuze mee. Ik kan alleen maar zeggen " MOET JE ZEKER DOEN"

Horizon Motor Reizen ervaring

Rob en Jeanny

16-10-2013

Beste John en Carlo, voor ons de eerste maar zeker niet de laatste reis met Horizon Motor Reizen... Wij hebben geweldig genoten van het wonderschone Schotland en jullie meer dan goede zorgen. Bedankt voor alles. 
Hartelijke groeten Rob & Jeanny.

Horizon Motor Reizen ervaring

Kurt

16-10-2013

Ik wil jullie nog eens bedanken voor de super goeie reis naar Schotland. Dit was mijn eerste motorreis en zeker niet de laatste.
Heerlijk bochtige wegen, goede hotels en een gezellige groep. Kortom een vakantie die me nog lang bij zal blijven!

Groeten vanuit België
Kurt

Horizon Motor Reizen ervaring

Ronald van der Klooster

16-10-2013

Hallo John en Petra,

Wat was het weer gezellig bij jullie! De boys uit Deventer kenden Horizon nog niet, maar geven nu al aan om volgend jaar met Hemelvaart mee te gaan naar de Harz.
Het is ook hun prima bevallen! Altijd leuk om leuke nieuwe mensen te leren kennen. Tot op Corsica, want dan zijn Josje en ik er zeker weer bij. Ondanks een slechte accu, toch goed thuisgekomen!

Groet, Ronald van der Klooster.

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Fred en Karolina

16-10-2013

De eerste keer een groepsreis meegemaakt. Altijd samen gereden, nu met groepsreis mee. In het begin een beetje huiverig voor "groepen", maar het weekend in de Harz is in alle opzichten geslaagd. Lekker gereden, zelfs tips en trucs gekregen om beter en veiliger te rijden. Gezelligheid van alle gasten en leuke accomodatie. Dit zal zeker een vervolg krijgen. Horizon Motor Reizen, bedankt.

Zwarte Woud

Dick en Gerda Klok

16-10-2013

Wij kijken weer uit naar een nieuw motorseizoen. Al weer 2 reizen geboekt. Het Zwartewoud en Zuid Frankrijk. Helemaal geweldig. Laat nu het mooie weer maar komen.

Zuid-Noorwegen

De

16-10-2013

Beste,

Beter laat dan nooit! Wij danken jullie van ganser harte voor de tips, hotels en routes
die we mochten ontvangen. Ondanks het wat mindere weer (sneeuw hebben we niet gehad)
was dit een onvergetelijke reis! We zeggen het voort!
Het was onze eerste keer dat we met jullie mochten samenwerken, maar zeker niet de laatste!
De allerbeste motorgroet,

Griet,Fons,Hugo,Anita,Staf,Odette,Denise,Luc,
Wenke en Wim

Eifel

Ria

16-10-2013

Beste,

Graag wil ik nog even doorgeven dat wij het heerlijk hebben gehad.
De routes heb ik nog met behulp van een kennis op tijd op mijn Zumo kunnen zetten.
Het waren prachtige routes, we hebben ze allemaal gereden.
Het hotel was fantastisch!
Het enige nadeel: het parkeerterrein bij het hotel is niet motorvriendelijk.
Maar we hebben genoten.
Bedankt en wellicht tot een volgende boeking!

Met vriendelijke groet,
Ria

Horizon Motor Reizen ervaring

Herman en Magda

10-10-2013

Waar we al jaren van droomden is voor ons uitgekomen met de prachtige jubileumreis naar Noorwegen. Proficiat aan John en Carlo voor de goede organisatie . Bedankt aan de medereizigers voor de toffe sfeer , het heeft ons deugd gedaan.
Herman en Magda uit Vlaanderen.

Horizon Motor Reizen ervaring

Wim en Lieve (België)

10-10-2013

Een aanrader voor elke motorijder : een vlucht naar het Hoge Noorden! 
De jubileumreis naar Noorwegen was een knaller van een reis in alle opzichten: mooie routes langs prachtige wegen afgewisseld met veerdiensten, tunnels, bruggen; klassehotels en vooral een organisatie waar je 'U' tegen zegt!
Voor ons was het de eerste maal om 18 dagen op de motor te vertoeven maar het heeft zo'n indruk nagelaten dat we zeker nog met de motor op reis gaan en dan zeker met Horizon Motor Reizen.
Proficiat John en Carlo!

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.