+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Harz Lang weekend

Antoine Schemkes

05-05-2014

Heerlijk weekend gehad. Vooral de route op dag 2 was erg mooi. Routes zijn precies goed wat lengte betreft

Groepsreis Harz Lang weekend

Leon Oerlemans

04-05-2014

De MotoPlus / Horizon groepsreis meegemaakt 25-04 t/m 28-04-14, Een heel leuk, goed en mooi lange weekend gehad in het Harz. Mooie routes en omgeving 75% droog gehad, de buien praten we niet over.

Op de terug reis deed mijn Navi/Garmin vreemd, stuurde mij steeds terug naar het hotel, op terug weg naar hotel, heeft Monique ook even gekeken, geprobeerd bleef maar terug sturen, toen terug in hotel, heeft Carlo de route opnieuw geladen, ik had zelf een fout gemaakt om niet alleen te herberekenen maar ook route omgekeerd. Tja zo kom je nooit thuis, misschien was het wel heel (te) gezellig. Maar bedankt nogmaals Carlo, ook de terug route was perfect.

Nieuwe mensen/vrienden leren kennen, kortom gewoon een Super weekend. zeker voor herhaling vatbaar.

Dank je wel Carlo en zijn hulptroepen en ook Sebastiaan (MotoPlus).

 

Groepsreis Harz Lang weekend

De 2 Belgen

01-05-2014

De Motoplus lezersreis in het Harzgebergte was geweldig! Mooie routes in een prachtige omgeving. De Nederlandse uitbaters van het hotel waren erg gastvrij en serveerden lekker eten.

hartelijk dank aan Carlo en team voor een puike organisatie! Nu nog zorgen voor meer Belgische deelnemers bij een volgende reis :-)

Groepsreis Harz Lang weekend

Ben en Willy

01-05-2014

Deze groepsreis was weer TOP! Het hotel was bijzonder goed, het echtpaar dat het hotel bezit heeft alles goed voor elkaar, je voelt je daar meteen thuis. Goede en mooie routes die je het mooiste van de Harz laten zien, natuurlijk via heerlijke kronkelwegen. En,    ......bovenal een leuke groep motorrijders!

Groepsreis Harz Lang weekend

Angelo en Monique

30-04-2014

Weer een geweldig weekend gehad en super gereden. Het hotel en de organisatie was Top..... Allemaal bedankt en tot het volgende reisje.

Groepsreis Harz Lang weekend

Gerard van Diepe en Roos-Marie Evers

28-04-2014

we hebben een heeeeeerlijk lang weekend mogen Genieten met een dikke hoofdletter van heel veel mooie dingen van Duitsland. We noemen even de natuur, de bochten, de gastvrijheid, verzorging en toewijding van het hotelpersoneel. het weer, de verschillende weertypes (zon, regen, mist, koude, warmte.... allemaal in één rit), hoogte verschillen, sterke dalingen, mooie stijgingen met haarspeldbochten, ruime bochten, wijdse natuur en beboste natuur. geweldige oude gebouwen, indrukwekkende rotspartijen. en allemaal losjes georganiseerd met oog voor het vakantiegevoel. Kortom, als je de kans krijgt........ DOEN!!!

Pfalzerland

Lon

27-04-2014

Samen met vriendin deze reis gemaakt  met Pasen ondanks het minder goede nieuws betreffende mijn gezondheid. Een goede accommodatie, eten en kamer goed verzorgd. Aanrijroute vanuit Maastricht, de volgende dagen geweldig weer en mooie routes! Leuke tips voor het rijden in de bergen via Carlo. Avonden aan de bar of terras erg gezellig.

Carlo, medereisgenoten, bedankt voor de mooie tijd, kijk er nog steeds naar met een grote glimlach!

Wens jullie veel en veilig motorkilometers!

L en H

Pfalzerland

Fré Evers

26-04-2014

Wij zijn in het paasweekend mee geweest met de MotoPort Horizon reis naar de Pfalz. Dit was voor ons de eerste keer en was daarom ook benieuwd wat ons te wachten stond. Ruim van tevoren waren ons de reisbescheiden plus de routes gemaild en konden we ons op ons gemak voorbereiden. De eerste dag vanaf Aachen een mooie route door de Eifel en de Pfalz waar we bij het hotel al opgewacht werden door Carlo Bankers en zijn team. Het zonnetje scheen nog lekker op het terras waar we onder het genot van een biertje van de organisatie kennis konden maken met de andere deelnemers. Om half 8 een prima diner in buffetvorm en daarna gezellig aan de bar nog wat natafelen.

De volgende morgen na een stevig ontbijt de prachtige route naar het oosten door heuvelachtige bossen en de wijnvelden gereden, lekker de hele dag gedaan over de 264 km.

De 3e dag een schitterende route door de Vogezen, 2 colls bedwongen en met een clubje motorrijders gereden die bij mijn rijstijl passen, prachtig! Na aankomst bij het hotel samen met Carlo nog een Harley gerepareerd zodat die de volgende morgen ook weer verder kon.

Dag 4 weer naar huis met ook weer een mooie route met veel bochten naar het noorden. Ter hoogte van Blankenheim begon het helaas te regenen, waar we via de snelweg naar huis zijn gereden.

Terugkijkend kunnen we concluderen dat de reis uitstekend georganiseerd is, goed hotel en mooie routes.

Carlo en je team, bedankt voor een fantastisch weekend en zeker voor herhaling vat baar.

Fré en Willemien Evers

 

 

 

 

Harz

Willem Rutjes

24-04-2014

Het waren drie heerlijke dagen.

Ik kan iedereen aanraden om deze reizen in de gaten te houden. Heel veel rijplezier en niet onbelangrijk: voor weinig! Echt het is de moeite waard. Carlo BankersHanjo LaarInge Broos, hartelijk bedankt en tot ziens. ( wie weet in Frankrijk?)

Pfalzerland

romano moller

24-04-2014

Paasweekend naar Pfalzerwald geweest met de groepsreis, super leuk! Was de eerste keer voor mij en mijn vrouw dat we deelnamen aan een groepsreis. De routes zijn mooi uitgestippeld en het ontvangst op vrijdag heel leuk. Duidelijk merkbaar dat de organisatie dit werk doet omdat ze het leuk vinden. Al snel een leuk contact met de overige deelnemers, je deelt tenslotte dezelfde interesse: motorrijden. Voor, tijdens en na het motorrijden heerste er een gezellige ongedwongen sfeer. Leuk hotel, lekker eten en vriendelijk en behulpzaam personeel. Jammer genoeg de toer door de Vogezen moeten missen door een lekke band en vastzittende remklauw. Hoteleigenaar was erg behulpzaam met het zoeken naar een oplossing, en gelukkig veel technische heren die een helpende hand toestaken. Dus wat mijn vrouw en mij betreft gaan we dit nog in de toekomst nog vaker doen. Nogmaals bedankt Horizonmotorreizen en iedereen die ons geholpen heeft.

 

Romano Moller

Pfalzerland

Hans

23-04-2014

Als beginnende motorrijders was het rijden van zoveel kilometers en even zo veel bochten voor ons een enorm goede ervaring. Was zeker goed te doen, temeer omdat je je eigen tempo kan bepalen. Groep was gezellig en accommodatie dik in orde.

Volgend jaar weer!

Pfalzerland

José

23-04-2014

Alles was goed geregeld. De groep was heel sociaal en er werd heel wat afgepraat bij het diner. Lekker dat je in je eigen tempo de rit kon rijden. Ik ga graag nog een keer mee.

X

Een onvergetelijke reis door Roemenië In 12 dagen rijd je over door de mooiste gebieden van Roemenië zo ook over de adembenemende Transfăgărășan en de Transalpina Road.