+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Harz

Ben Pater

28-10-2013

Hoi John & Petra,

Het was heerlijk vertoeven hier in de Harz; heerlijk gereden met heel mooi weer en goed gegeten en gedronken. Alles picobello!
Groetjes Ben Pater namens de "bikers".

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Stefan

28-10-2013

Hoi John&Petra

Ik wil jullie bedanken voor deze prachtige motorvakantie, het was voor mij de eerste keer en het is me zeer goed bevallen, ik kan alleen nog maar aan die heerlijke haarspeldbochtjes denken, aan de goede ontspannen sfeer en het lekkere eten.

Groeten van Stefan 

Horizon Motor Reizen ervaring

Leo en Benno

28-10-2013

Afgelopen donderdag was het dan zover. Pasen in Luxemburg.
Verzorgd door John en Petra Vermeent. Heerlijke mensen die weten wat er in een motorrijder speelt. Mooie routes, heerlijke bochten en niet te vergeten de terrasjes. Geweldig hotel, eten was perfect en de sfeer was goed. Geweldige eigenaar en super personeel die de benen uit de k... lopen om het iedereen naar de zin te maken.
Voor mijn motormaatje (Benno) was het de eerste keer dat hij met een groep mee ging, dit is hem prima bevallen. Wij hebben de zaak heerlijk op een nette manier op z'n kop gezet, we hebben vreselijk gelachen soms met de tranen over de wangen, pampertjes aan en regelmatig verversen.
Wij hopen dat er volgend jaar met Pasen weer aardig wat motormuizen aanwezig zullen zijn voor een verse dosis ontspanning, motor rijden en bere gezellige avonden, een echte aanrader. Wij zijn er in ieder geval weer bij!
Een hartelijke groet van twee lange motormuizen uit Werkendam
Leo en Benno

Vercors

Marjon en Remco

28-10-2013

Dit voorjaar hebben we de individuele reis naar de Vallee du Haut Verdon en de reis naar de Vercors in Frankrijk aan elkaar gekoppeld. We hebben een fantastische vakantie gehad. Beide hotels waren heel goed, qua eten, netheid en vooral sfeer. In het hotel in de Verdon was het extra leuk dat we Nederlands konden spreken met de leuke eigenaren. Beide gebieden zijn het paradijs voor motorrijders met heel veel bochten in een prachtige omgeving. In de Vercors lag er nog volop sneeuw begin mei wat voor ons een nieuwe prachtige ervaring was: motorrijden bij 0 graden op een besneeuwde col. Het nadeel was wel dat nog niet alle cols open waren en we sommige routes moesten aanpassen. Ook de route naar de gebieden toe was heel leuk, veel beter dan de snelweg! Kortom, John & Petra, heel hartelijk bedankt voor deze weer zeer goed georganiseerde vakantie! 

Groetjes van Marjon & Remco 

Tirol / Karinthie

Patrick

27-10-2013

Allereerst het weekje Karinthië, mooie route's en prachtige omgeving. Je kunt maar niet genoeg krijgen van de prachtige passen! Maar het absolute hoogtepunt was de Slovenië-Italië dagtocht, wat was dat genieten! Hoe hebben ze die tunneltjes en weggetjes ooit zo kunnen maken, geweldig! Ook de halve meter sneeuw op de Nockalm was wel heel bijzonder! en dat terwijl het de hele week gewoon 25 graden was haha.(De weg was wel droog en schoon hoor).
Ik moest niet vergeten de groeten te doen van Wolfgang en Patricia, wat een lieve mensen, dat maakt het 's avonds ook extra gezellig in het hotel.

Aansluitend ben ik doorgereden naar Arabba om me daar bij de Dolomiti-groepsreis aan te melden.
Tsja dat is dus gewoon het motorparadijs.
Wederom geweldige route's, met de 11 passentour als hoogtepunt. En wie wil niet de Pordoi in de achtertuin...
Het hotel is in een woord perfect, maar dan moet je niet na deze vakantie op de weegschaal gaan staan haha.. het ontbijtbuffet en het diner is gewoon niet meer normaal!
Het was een gezellig groepje, en Hanjo en Inge hadden het allemaal perfect geregeld.
Met andere woorden, jullie zien me zeker weer terug!

Groetjes, Patrick

Horizon Motor Reizen ervaring

Wim

23-10-2013

Na Corsica in 2011 heb ik voor de tweede maal een fantastische reis gemaakt met Horizon. Ik wil de reisleiding en medereizigers bedanken voor de rustige en professionele ondersteuning na motorpech waardoor ik gelukkig deze reis tot het einde mocht volmaken en kon blijven genieten van de gezellige sfeer en de mooi uitgezette routes in het prachtige Noorwegen.

Groet Wim (België)

Horizon Motor Reizen ervaring

Jos en Miene

23-10-2013

Wij zijn 18 dagen gaan touren in Noorwegen en het was gewoon prachtig. We waren met 27 mensen en 20 motoren en een geweldige groep. Wij gaan meer met Horizon Motor Reizen mee. 
De Belgen Jos en Miene

Combi Elzas-Zwarte Woud

Johan en Lea

19-10-2013

Hallo John en Carlo, 

We zijn weer terug van de individuele reis naar Pfalz en Zwarte Woud,het hotel in Pfalz was netjes ,het tweede was iets meer luxe,het eten was zeer goed ,mooi uitzicht, veel bochten werk ,zeker een aanrader voor motor liefhebbers.Bedankt voor het organiseren van deze reis.

Dolomieten

Sjoerd, Sietse, Jan en Janna

19-10-2013

Wij zijn net terug van Italie. Wat een geweldige ervaring! Het weer was super! Er lag nog sneeuw! En bergen zoooo mooi! De Manghen pas was de spannendste,(de jongens vonden die het mooiste). Het hotel en personeel krijgen van ons een 10 en John en Petra natuurlijk ook! Wat een geweldige routes! Heel erg bedankt daarvoor. We gaan nu genieten van de mooie foto's en gopro filmpjes. Gr. Jan, Sjoerd, Sietse en Janna

Groepsreis Corsica

Ronald van der Klooster

16-10-2013

Al weer bijna 2 weken terug en nog steeds niet afgekickt van weer een fantastische reis met Horizon! Wel even wennen aan het temperatuurverschil: van 30 naar 13 graden, brrrrrrrr.
Lekker rustig in 3 dagen naar Marseille gereden. Terugweg idem dito. 
De ideale combinatie van heerlijke stuurweggetjes, mooi weer, goede hotels, met zwembad!, prima eten en een heerlijk biertje op het terras. Wat wil je nog meer. Kortom een heerlijke vakantie gehad.
Carlo bedankt voor de prima organisatie.
Gr. Ronald.

Groepsreis Corsica

Fred en Karolina

16-10-2013

In één woord, SUPER. Mooi eiland, mooie routes, leuke groep, prachtig weer. Veel kilometers gereden op mooi, soms minder mooi asfalt. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Groepsreis Tirol / Karinthië

Ate en Luus

16-10-2013

Hoi motorvakantie vrienden en vriendinnen.

Wij zijn met een groepsreis naar Tirol/Karinthie geweest dat is heel goed bevallen.
Op een ongelukje na....Maar Carlo heeft alles goed geregeld, daarvoor onze hartelijke dank!
Met Ate gaat het redelijk goed (kneusingen),
we gaan zeker weer een vakantie boeken bij Horizon Motor Reizen.
vgr Ate en Luus 

X

Noordkaap Rally 2019, de reis van je leven! Een onvergetelijke ervaring die je gedaan moet hebben in je motor carrière. In 17 dagen rijdt je naar het noordelijkse puntje van Europa.