+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Dolomieten Juli

Willem Rutjes

28-10-2013

Petra en John,

Wij hadden het genoegen om o.a. met Hanjo en Inge op pad te gaan. Ik vond het hartstikke gezellig.
Routes waren super. Veel hoogteverschillen. Ontelbare scherpe bochten, mooie vergezichten.
Hotel was super. Leuke groep. Ga me beraden op een volgende reis.

Lake District

Marjon en Remco

28-10-2013

Hi John & Petra,

We hebben weer genoten van de reis, deze keer de combinatie van Yorkshire en Lake District over 12 dagen. Prima hotels met uitstekend eten, zeer mooie routes met super leuke Inn's voor de lunch. Na Wales en Schotland dachten we al het moois in Engeland wel te kennen, maar dit is ook absoluut een topper.

Met vriendelijke groeten

Marjon & Remco

Groepsreis Zwitserland

Lidy & Dick

28-10-2013

Hallo Petra en John,
Eind Augustus een weekje naar Davos geweest, we zijn een paar keer eerder geweest, maar nog in het vorige hotel, maar deze is ook perfect, aardige en behulpzame mensen, goed eten en mooie kamers. We hebben deze week schitterend weer gehad met strak blauwe luchten. Routes klopten ook weer helemaal, we hebben deze keer ook de Umbrailpass gereden. Het onverharde gedeelte is met elke motor goed te rijden en je heb een prachtig uitzicht op St. Maria. Onze laatste dag, vrijdag 1 september viel de eerste sneeuw, Fluelapass flink onder de sneeuw. Ofenpass afgesloten 15-20cm sneeuw en ook op andere plaatsen lag sneeuw. Vandaar dat we die dag maar gebruik hebben gemaakt van de gratis Gästekarte voor bus, trein en kabelbanen, dan kom je nog eens op plekken waar je met de motor niet komt.Busstation voor en treinstation achter het hotel. Er valt nog zoveel te zien, dat we zeker weer een keer gaan.
Groeten Lidy en Dick

Groepsreis Vercors

Teije

28-10-2013

Hoi John en Petra,

Alle eerst heb ik een fijne vakantie gehad in de Vercors en de Hautes Alpes groepsreis. Het hotel in de Vercors was super, leuke mensen en goed eten. Het weer was voor goed te warm met 38 graden. Aansluitend in de Hautes Alpes was het wat koeler en ook hier was alles prima voor elkaar. Op de terugreis heb ik in de Jura regen en mist gehad.
Met vriendelijke groet,

Teije

Pfalzerland

Klaas en Ina

28-10-2013

Mooi weer, prachtige routes en een geweldig hotel.
Dat was onze kennismaking met Horizon Motor Reizen. Het midweekarangement in het "Pfalzerland" met Dick en Gerda krijgt zeker een vervolg.

Vriendelijke groet,
Klaas en Ina

Noordkaap Rally

Geert

28-10-2013

John,

Hartelijk dank voor de Noordkaap Rally 2012. Het was een onvergetelijke ervaring mede dankzij een piekfijn geplande reis.
Het heeft even geduurd voor mijn reactie, maar dit was om alles een beetje te laten bezinken en te beseffen wat we allemaal gezien hebben en meegemaakt. Zoals door jou beloofd: het was fantastisch en haast niet te vatten!
Ik zou zeggen: Horizon doe zo verder, met de nodige humor en spirit.
Greetz,
Geert

Zwarte Woud

Jan en Janna

28-10-2013

Samen met onze kinderen Sjoerd, Sietse en Hilde hebben wij een prachtige week Duitsland gehad! Voor aankomst hebben wij 1 overnachting geboekt en op de terugreis 2 overnachtingen geboekt om volop van de aanrijroute en de terugrijroute te kunnen genieten. Wat betreft de bochten en de wegen in het Zwarte Woud ...die zijn echt súper!! Voor onze kinderen was het de eerste keer en zij vonden het ook een geweldige ervaring. Hotel en eten allemaal prima!! Bedankt John en Petra ...Wij kijken nu alweer uit naar de volgende vakantie!
Gr. Jan, Janna, Sjoerd, Sietse en Hilde

Horizon Motor Reizen ervaring

Ronald van der Klooster

28-10-2013

Hallo John en Petra,

Zojuist teruggekomen van een fantastische reis naar Noorwegen. Alles wat ze zeggen over Noorwegen is waar! Het heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen! Wat is dit een geweldig mooi land. Het ene hoogtepunt volgt het andere op.Echt een compliment voor Horizon en zeker aan te bevelen om ook deze reis eens te boeken, je zult er geen spijt van krijgen! Echt geweldige en luxe hotels en ook het eten staat op een zeer hoog niveau. Daarnaast de prachtige routes die je leiden door een geweldig landschap van watervallen, gletschers, ijsmeren, ruw gebergte en prachtige fjorden, geweldige passen met een adembenemend mooi uitzicht, giga grote sneeuwwallen( 5 mtr hoog!!!)kortom echt overweldigend! Het is zeker niet de laatste keer dat ik in Noorwegen ben geweest. Bovendien een geweldige manier om voor de 1e keer kennis te nemen van dit prachtige land.
Met recht durf ik te stellen dat ik met de motor op wintersport ben geweest!
John en Petra nogmaals geweldig bedankt voor deze goed georganiseerde en prachtige reis, het was een onvergetelijke mooie ervaring en ik verheug me nu al op de jubileumreis naar de Lofoten volgend jaar.

Gr. Ronald van der Klooster.

Provence

Onno en Tinie

28-10-2013

Deze motorvakantie komt bij ons op nr 1 
(15 jaar Horizon); een goed HOTEL met heel vriendelijke eigenaren. Het eten was super.
Het lijkt wel een circuit zoveel bochten! FANTASTISCH, enorme kloven, rustige wegen, hoogteverschillen en azur blauwe meren.
Ook de slaaptrein vanuit Den Bosch is goed bevallen.

Onne en Tinie

Tirol / Karinthie

Henk en Elly

28-10-2013

Helaas zit het er al weer op,onze prachtige vakantie in Oostenrijk! Genoten van de schitterende omgeving,prachtige routes en het hotel met de vriendelijke eigenaren,alles dik in orde!!

Groeten van Henk en Elly.

Thüringen Woud

Dick en Gerda Klok

28-10-2013

Gisteren weer teruggekomen van een hele mooie vakantie in het Thüringen Woud. We waren er nu voor de 3e keer en het was weer heel erg mooi. Mooie routes, een hele gezellige groep en het hotel als vanouds heel erg goed.We hebben op de terugweg nog wel te maken gehad met wat omleidingen maar na een paar keer fout gereden te zijn waren we dan toch weer op de mooie terugrijroute. Alles was weer tip top in orde. Tot de volgende reis.

Dick en Gerda.

 

Horizon Motor Reizen ervaring

Ben Pater

28-10-2013

Groepsreis hotelrondreis Schotland

Weer een perfect georganiseerde reis naar het indrukwekkende Schotland.
Ondanks het mindere weer heerlijk gereden vooral de rondrit op het eiland Skye.
Goede hotels alwaar 's avonds een goed diner wordt geserveerd.
Na een goed ontbijt elke dag mooie route's alwaar je kunt genieten wat Schotland te bieden heeft.
John en Petra weer bedankt en ik verheug me enorm op de Lofoten reis volgend jaar.

X

Ontdek de historie van Midden Europa en Oekraïne Een fantastische route door heuvelachtige en glooiende landschappen met overnachtingen in de geweldige steden Krakau, Kiev, Boedapest en Praag.