+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Gerrit de Bie uit Nieuwegein

10-05-2015

Ik ben van 4 t/m 8 mei 2015 naar de Harz geweest. De groep was reuze gezellig. De hotelkamer was prima, evenzo het eten.  De uitgezette routes waren fantastisch. Wat is de Harz een prachtig gebied om fijn te rijden, zowel voor de snelle jongens als de rekreatieve chauffeurs. Laat de organisatie maar over aan HORIZON MOTOR REIZEN.

Puik !  Carlo bedankt en tot ziens.

 

 

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Sander van Geest 4 t/m 8 mei Harz

09-05-2015

Van 4 t/m 8 mei in het Harz gebied geweest. Mooi gebied dat was het eerst wat goed zichtbaar was. Dan hopen op een leuk hotel, nou daar aangekomen was het een top hotel zo hotel waar je thuis komt . En de reisbegeleiding is top een enthousiast motorrijder die goed met mensen om kan gaan. Dinsdag 5-5 ben ik zelfs gefilmd door hem, leerzaam want ik bleek dus totaal de verkeerde lijn aan te houden zo als zo velen. Bedankt ik ben er gelijk wat mee gaan doen, nu gaan mijn banden nog harder Carlo Hahaha.

Tot de volgende keer Carlo ga zo door.....

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Remko Looies

08-05-2015

Mooie en goed georganiseerde groepsreis in de Harz. Route van de laatste dag was iets minder spannend, maar voor de rest waren het hele mooie routes. Zeer nuttige tips gekregen van de reisleider over de beste lijn in de bochten. Ik heb een hele leuke week gehad met een gezellige groep.

Carlo, nogmaals bedankt voor de fantastische week!

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Johan van Ingen

06-05-2015

Van 1 tm 4 mei in de Harz gereden. Bij aankomst op vrijdagmiddag bleek mijn achterband versleten. Dankzij Horizon en Henk van hotel Niedersachsen is het gelukt om zaterdag een nieuwe band te krijgen. Die ochtend bleef Carlo netjes wachten om eventueel een band op te halen, maar dat bleek niet nodig. Route, hotel, eten en begeleiding waren helemaal top. Bedankt en zeker tot ziens.....

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Rutger van Hooff, Harz 1-4 mei

06-05-2015

Ik had gelezen in het magazine motodrive over deze rit. Waar wij regelmatig met een groep een motorrit maken waren er ook een paar enthousiast over een rit naar en in de Harz. Wij ons aangemeld en dat werd een heel leuk weekend! De routes (en andere reisinformatie) werden ruim voor de rit aan ons toegezonden dus ook de navigatiesystemen waren ruim voor aanvang rit gereed. De rit naar de Harz was al mooi en een genot, vanaf de grens door echte duitse dorpjes gaf na een paar kilometer al een echt vakantie gevoel. Aangekomen in de Harz checken we in in het hotel van NL eigenaren waarvan de service en gastvrijheid meer dan goed te noemen is. Ontbijt was prima geregeld, avond eten wisselende gerechten en een hotelkamer (120) met een net gerenoveerde badkamer! Alle dagen met plezier gereden in deze mooie omgeving. Leuke mogelijkheden tot stops, bezienswaardigheden, lunch locaties en vergezichten. Laatste avond afgesloten met het krijgen van rijtips over bochtentechniek, plaats op de weg, etc van de eigenaar van de reisorganisatie. Ik vond dat een leuke toevoeging op de dag en het weekend. Toch tips en tricks waarvan je eigenlijk weet hoe het moet maar doordat je het weinig gebruikt het ook niet echt paraat hebt. De tips werden de volgende dag ook goed opgevolgd in het gezelschap waarmee ik reed, daardoor reden we gevoelsmatig echt beter maar vooral nog veiliger. 

Daarnaast hebben we leuke nieuwe nieuwe motorrijders ontmoet waarmee het leuk klikte en we het hele weekend hebben opgetrokken. Na afloop van het weekend afgesproken om met zijn alle nog een keer een rit te doen in Friesland en af te sluiten met een gezamenlijke BBQ. Al met al een top ervaring. Goede reisorganisatie, leuke reis, prima hotel een motorweekend zoals een motorweekend moet zijn!

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Liebeek & Grit

05-05-2015

Groepsreis Harz 1 t/m 4 Mei 2015.

Dit was voor een eerste ervaring met een verzorgde groepsreis en we zijn aangenaam verrast. Wat een mooie omgeving en wat een prachtige routes hebben we gereden. Het hotel was prima en de organisatie was in goede handen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Bedankt en wie weet tot ziens

Fam Liebeek, Assen en Fam Grit, Beilen

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

MotoPort naar de Harz

05-05-2015

Afgelopen weekend 4 dagen wezen rijden in de Harz. Vooral genieten van het motorrijden en de heerlijke bochten. Route was van te voren aangeleverd voor oa de Garmin. Geen problemen gehad met het laden van de route in het toestel. Ook onderweg geen enkele keer verkeerd gereden. Hotel en eten waren top.

Horizon Motor Reizen ervaring

Karel Kuijpers

04-05-2015

Een perfect verzorgde reis, mooie routes en wederom een leuke groep gelijkgestemden. Paar dagen heerlijk kunnen sturen en met hulp van Carlo en Bert aan de rijvaardigheid kunnen werken. Ik kijk al uit naar de volgende trip.

Horizon Motor Reizen ervaring

Leen B. Noort

03-05-2015

Leen B. Noort

Thüringen Woud 27 april tot 2 mei

Zoals ik het gewend ben bij HMR, alles meer dan goed geregeld. De andere gasten waren een hele gezellige groep ongeregeld, maar zonder hen zou niet gaan, zij waren de kers op de taart. We hebben alles gehad, regen, wind, sneeuw, veel bewolking en uiteraard ook veel zon. Niet onbelangrijk, hele mooie routes.

De mooiste route was op donderdag met aankomend reisleider Bert Reijmerink. Die dag kregen we les in het rijden van lijnen en je positie op de weg. Na de lunchpauze zijn we van de route afgeweken om naar een pondje te rijden. Die route was echt helemaal het einde en ik ben dan ook blij dat we Carlo en mederijders konden verleiden om dit avontuurtje aan te gaan. Hier werd alles gereden wat de avond ervoor bij filmpjes was besproken, uiteraard met commentaar van Carlo.

Als je dan daadwerkelijk met dit commentaar in je achterhoofd gaat rijden, dan merk je al gauw dat je nogal wat kan verbeteren aan je rijstijl, helemaal top. Deze reis is een aanrader voor een ieder die rust en strak asfalt weten te waarderen. Gewoon doen.

Groeten van Leen en misschien tot ziens in de Pyreneeën.

Horizon Motor Reizen ervaring

Ben

02-05-2015

Reis Thüringen april 2015

Allereerst, ik word niet betaald voor onderstaand commentaar dat uit vrije wil is geleverd. Regen en kou (op een halve graad na het vriespunt bereikt) die de pinlock hebben doen capituleren en zelfs sneeuw, hebben deze reis niet negatief kunnen beïnvloeden. De mooie routes, het goede hotel, maar vooral de bezielende leiding hebben deze reis tot een succes weten te maken. Waar krijgen ze het voor elkaar meer dan de helft van een groep motorrijders tot een dagelijkse wandeling te bewegen? Drie motoren zijn er omgevallen en weer op de weg gekregen, mede door de "bedrijfsbus van Pandorra" waarin kennelijk elk verlangd onderdeel voor handen is. Elke avond, desgewenst, instructie over fouten in de rijstijl die op die dag zijn geconstateerd en op video zijn vastgelegd. Ook ik, met tienduizenden kilometers bergervaring, heb tóch weer enkele nuttige puntjes mee naar huis moeten/mogen nemen. Mede door Carlo, die als een soort "gezelschapsdame" opereert, was er (wederom) een hechte gezellige groep ontstaan die als de kers op de taart mag worden beschouwd en het motorrijden in die week een extraatje heeft gegeven.

Groeten van Ben en gaarne tot een volgende reis

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Ger Gilissen

27-04-2015

Prima reis, zeer goed verzorgd. Prachtige dagen gehad op de motor. Ook voor de de reisleiding en begeleiders onze complimenten.

Groeten uit Limburg.

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #1

Marc Dinnissen

16-04-2015

Berg & Bochten training, Tja net mijn rijbewijs, en dan al mee gaan zou je denken is dat verstandig. Ik kan er kort over zijn, dit zou elke motor rijder moeten doen. Wat leer je hier veel van. Beide enthousiaste instructeurs leren je  bochten techniek en de daarbij behorende positie op de weg, positie op de weg algemeen is het sleutelwoord, heel wat gehoord in mijn oortje, naar buiten buiten buiten buiten, en kantelen, naar binnen duwen. Bedankt... Chris en Rene, Op de motor leren en genieten van de bochten , Carlo geweldige route heb je samen gesteld, werkelijk van alles wat. Gezellige groep, top reisleider die aan klanten binding doet -) en duidelijk alles tot in de puntjes heeft geregeld. Dit was mijn eerste reis bij Horizon Motor Reizen maar zal zeker niet mijn laatste zijn. Carlo, Chris, Rene en de deelnemers bedankt voor het toffe weekend, tot de volgende reis.