+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Pfalzerland

Edwin

22-04-2014

Prachtige omgeving en maar liefst drie regio's: eifel, pfalzerwald en Vosges. Mooie routes met veel afwisseling.

Pfalzerland

Jack en Anja

22-04-2014

Wij hebben enorm genoten van deze reis. Prachtige routes, hotel uitstekend. Echt een aanrader, we zullen in de toekomst zeker nog eens boeken.

Pfalzerland

Leon

21-04-2014

Zelfs zonder motor nog leuk weekend gehad. 

Op de heenreis motorpech, dynamo stuk. Met vervangende auto naar hotel gereden met het idee te eten, slapen en naar huis te rijden. Carlo (organistator) bood aan om bij hem achterop te stappen, daar heb ik geen spijt van gehad. Leuke sportieve/leerzame rit door de Vogezen gereden. 's Avonds in het hotel goed gegeten, en gezellig "geborreld". 

Carlo, nogmaals bedankt en vast tot ziens.

 

Pfalzerland

Roel

21-04-2014

Net terug van de MotoDrive lezersreis Pfalzerland. Top geregeld, goed hotel en mooie routes. Zeker de moeite waard!

Horizon Motor Reizen ervaring

Rinie

16-04-2014

Zo, net weer terug van de lezersreis van Motoplus. Fantastisch stuurweekend in de Harz gehad met een mooi clubje motor-enthousiastelingen. En ondanks het feit dat het nog vroeg in het seizoen was hadden we al prima motorweer! Hele mooie routes en de wegen zijn in de Harz ook zeker niet slechter geworden. Hele stukken hebben tegenwoordig al asfalt van (bijna) circuitkwaliteit :-)! Dan ben je de stukken met wat pokdalig asfalt weer snel vergeten.

Horizon bedankt en mede-reizigers bedankt. Ik ben er volgende keer graag weer bij!

Groeten en tot ziens, Rinie

 

 

Horizon Motor Reizen ervaring

Willem Rutjes

15-04-2014

Het waren drie heerlijke dagen in de Harz.
Ik kan iedereen aanraden om deze reizen in de gaten te houden. Heel veel rijplezier en niet onbelangrijk: voor weinig! Echt het is de moeite waard. 

Carlo BankersHanjo LaarInge Broos, hartelijk bedankt en tot ziens. ( wie weet in Frankrijk?)

Tirol / Karinthie

Edwin van de Nieuwenhof

27-03-2014

Ik heb de reis naar Oostenrijk Karinthie al 3x gemaakt en ben daarom ook al 3x in het hotel in Oberdraubrug geweest. Ik kan u vertellen dat ik het een geweldig land vind!! De omgeving is super super prachtig. De Grossglockner is een super ervaring om deze te mogen rijden en dan zullen we het maar niet over Italie en Slovenie hebben! Gewoonweg prachtig!!

De hoteleigenaar Wolfgang en zijn vrouw Patricia hebben alles prachtig voor elkaar! Goed ontbijt, super avond eten! En 's avonds aan de bar is het ook goed vertoeven! Ook is het leuk om de trein naar Lienz te pakken en met de taxi terug te komen!

Ik raad deze vakantie echt iedereen aan, als u van gastvriendelijkheid houdt en een prachtige omgeving.

Als u de motoren meeneemt op een aanhanger of in een bus kunt ook een dag niet rijden en genieten van de mooie dingen in de omgeving. Neem eens een kijkje bij de Krimmler wasserfalle of ga eens met een treintje 80% steil de bergen in en geniet van de omgeving en stuwmeren op deze berg!

Zwitserland

Arie Nauta

06-01-2014

Topreis gehad. Mooie routes, goed eten en drinken.uitstekend georganiseerd

Horizon Motor Reizen ervaring

Wim van Barneveld

25-11-2013

Prima,frisse,goed overzichtelijke web site!

Groepsreis Vercors

Leen B. Noort

09-11-2013

Fijne reis, mooi land, en zoals gewoonlijk goed verzorgd en georganiseerd.

Site ziet er goed uit, ik ben ben ontzettend benieuwd naar de reisgids.

Horizon Motor Reizen ervaring

Marcel Arts

08-11-2013

Gefeliciteerd met de nieuwe website, hij ziet er schitterend uit en alles werkt super !!

Groepsreis Corsica

Anneke & Simon

28-10-2013

Beste John & Petra,
We kijken met veel voldoening terug op onze Corsica reis. Ook de toeristische heen en terugreis waren leuk om te doen. 
Op de heenreis hadden we via Gerardmer de route moeten verlaten vanwege een triatlon. Pas in Belford konden we hem toen weer oppakken. 
Des te mooier nu de terugreis over de Grand Balon en de rest van de Voges.
Veel dank voor jullie organisatie en de goede zorgen. Het was allemaal perfect in orde!
We zijn van plan volgend jaar via Horizon Motor Reizen een aantal kortere reizen te gaan maken.
Petra, wil je ons de nieuwe brochure sturen zodra de beschikbaar komt?
Hartelijke groet en veel plezier bij het voorbereiden van de jubileum reis.

Anneke & Simon

X

Een onvergetelijke reis door Roemenië In 12 dagen rijd je over door de mooiste gebieden van Roemenië zo ook over de adembenemende Transfăgărășan en de Transalpina Road.