+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Eugene Lemaire & Maret Busch

27-05-2015

Wil je nu echt een keer de laatste randjes van je banden rijden, via perfecte routes, vanuit een zeer goed hotel met een keuken waar je 'U' tegen zegt: Dan is dit je reis!

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Liesbeth

26-05-2015

4 leuke dagen in de Harz. 1 dag was ik niet in staat zelf te rijden. Dus de reisleiding zei dan kom je toch achterop. Hierdoor heb ik toch alle dagen mee kunnen doen. Voor bijna alle problemen zoeken ze wel een oplossing echt top. Bedankt voor deze leuke reis.

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Arlé Rietdijk

26-05-2015

Afgelopen weekend 23-5-2015 t/m 25-5-2015 met de Motoport Groepsreis naar Harz geweest. Een fantastische weekend gehad, het feest begon al met de aanrijroute vanaf Haaksbergen, onderweg een aantal malen gestopt voor een bakkie en wat te eten, het is tenslotte vakantie:). Bij aankomst werden we ontvangen door Carlo en Richard, bijde zijn zeer enthousiast en ervaren motor rijders. Na het welkoms gesprek hadden Henk en Wilma van Hotel Niedersachsen een heerlijke maaltijd voor ons klaarstaan.

Na een iets te korte nacht,, en een heerlijk ontbijt zijn we aan de 1e dagrit begonnen, 255 kilometer bergen en bochten, fantastische. Onderweg voldoende mogelijkheid om te stoppen en of van een lunch te genieten. Voor de 2e avond was er een heerlijke BBQ verzorgd door Henk en Wilma, geweldig! en wederom erg gezellig. Na de BBQ zijn we aan Carlo's beroemde avondwandeling begonnen, ff een uurtje de benen strekken, natuur en cultuur snuiven:).

De 2e dagrit door Oost-duitsland was wederom 255 Kilometer, en voorzien van schitterend asvalt en mooie vergezichten, stuwmeren en oude stoomtreinen. Door het mooie weer was het wel wat drukker in de bergen, maar de terrassen waren ook gezellig. Terug in het Hotel de 1200cc op de standaard en de 500cc op tafel...Na het avondmaal en de boswandeling kregen we met behulp van video opnames les in het goed en vooral veilig rijden op bergwegen, een zeer leerzame avond. Helaas was dit alweer de laatste gezellige avond.

Na een stevig ontbijt werden de motoren alweer vroeg gestart voor de terug reis, dit was voor ons 550 kilometer, Met zijn drieen hebben we de 320 kilometer via de mooie terug rij route gereden, en onderweg nog een heerlijke pizza gegeten.

Een fantastische motor weekend, Carlo & Richard bedankt. Tot de volgende keer.

 

 

 

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Harm

24-05-2015

De groepsreis naar Kent en Sussex op Hemelvaartsdag heb ik alleen gedaan. Zag er wel tegen op maar ben blij dat ik toch gegaan ben. Prachtige routes  goed georganiseerd met leuke mensen en gezelligheid onderweg. Je kunt altijd bij mensen aansluiten om deze routes te rijden. Heb er flink van genoten. Echt een aanrader om met Horizon Motorreizen op vakantie te gaan ook als je alleen gaat.                                                                                                                                    

Harm Ottens

  

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Jack & Anja

23-05-2015

Wederom een reisje met Horizonmotorreizen gedaan. Dit keer in Luxemburg. Ondanks dat er af en toe wat regen naar beneden kwam was het een zeer geslaagd weekend. Uitstekend hotel met dito eten, prachtige routes en aangenaam gezelschap. Zeker voor herhaling vatbaar. 

Groeten,

Jack & Anja

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Willem van Hassel

19-05-2015

Een vakantie begint meestal thuis maar omdat in deze reis een oversteek naar Engeland met de car ferry zit begint deze reis in principe in de haven van Duinkerken.

Het vroege tijdstip van verzamelen, 09.00 uur in de ochtend, heeft mij doen besluiten om 1 dag eerder te gaan. Carlo heeft voor mij een prima B&B geboekt op ca 26 km van de haven van Duinkerken. Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt zijn we met 6 personen, die hadden hetzelfde idee, naar de haven gereden alwaar we werden opgewacht, een uitleg kregen en waar de tickets werden verstrekt. Vlotjes door de douane reden we met de motor de boot op die vervolgens door de bemanning middels een spanband werd vastgezet.

In Dover, na het ontschepen, ging het zo mogelijk nog vlotter door de douane n.l. we konden gewoon doorrijden en beginnen aan de route naar het hotel. Na de krijtrotsen in Dover zijn we door een geweldige streek via binnenwegen naar het hotel gereden. De motoren konden op de eigen bewaakte parkeerplaats worden neergezet.

The Felbridge Hotel is een mooi hotel met luxe kamers, gratis WiFi, tv en een eigen toilet, douche en bad. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het diner werd voor ons in een aparte eetzaal geserveerd in de vorm van een erg smakelijk buffet. Omdat we als groep bij elkaar zitten ontmoet je heel snel andere motorrijders en voor Carlo was het prettig om iedereen bij elkaar te hebben om ervaringen uit te wisselen en aan iedereen de dagelijkse briefing te geven voor de volgende dag.

De tweede dag (Hastings) vond ik een heerlijke "stuurroute" door een mooie omgeving met prima weer. De derde dag was een lange echte toer route van ruim 300 km met in het westen van de route South Downs National Park met hele weidse uitzichten. Ook de stad Brighton zit in deze route. De laatste dag zijn we via binnenwegen (150 km) teruggereden naar Dover. Het inchecken, de boot en het ontschepen ging vlot waarna ieder zijn of haar weg naar huis kon aanvaarden.

Samengevat: Voor dit geld een prima reis met een klasse hotel. Dagelijkse uitleg van de toch zeer heldere routes. Uitstekende ondersteuning van de reisleiding. Met in mijn geval een heel gezellige club enthousiaste dansende en zingende motorrijders.

Bedankt allemaal, het was fantastisch!!

 

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Tom Gussinklo

19-05-2015

Ik ben woensdag morgen vertrokken naar het hotel in Bollezeele. Het hotel heb ik natuurlijk geboekt via Horizon Motor Reizen en de kamer van het hotel was prima alles zag er schoon en verzorgd uit. Het voordeel van het hotel boeken via Horizon was dat ik bij het hotel gelijk medereizigers ben tegen gekomen waar ik een biertje mee heb gedronken. Er was een tafel voor ons gereserveerd en het eten was prima.

's Morgens zijn we naar de haven van Duinkerke gereden waar onze reisbegeleider Carlo ons stond op te wachten. die eerder uit het hotel was vertrokken om dat een reiziger die laat had geboekt een boot eerder moest halen. Bij de veerboot hebben we allemaal onze tickets gekregen en zijn de veerboot op gereden wat prima ging je papieren en paspoort worden wel 3 keer nagekeken. Op de boot word je motor prima vast gezet door het personeel van de veer dienst door middel van span banden. op de boot zag ik wel een grote regen bui aankomen 

bij aankomst in de haven van Dover-UK dacht ik dacht ik dat links rijden moeilijk zal zijn maar dar viel reuze mee, de eerste paar kilometer is het wel even goed op letten maar het went heel snel. Eigenlijk zijn kruispunten het lastigst in het begin je moet eerst rechts kijken en dan links en je doet het eigenlijk automatisch anders om daar moet je dus goed opletten dat dat niet gebeurt. 

de route van de boot naar het hotel was een mooie route helaas zat het weer niet mee op de eerste dag de andere dagen hebben we prima weer gehad. Bij aankomt van het hotel in East-Greanstead heb ik me ingecheckt en lekker warm gedoucht, daarna gegeten in het restaurant waar de reisbegeleiding na het avond eten even de hoogte punten van de route voor de komende dag verteld. Het eten 's morgens en 's avonds is goed verzorgd, op de hotel kamer is ook een bad aanwezig, verder was de kamer schoon en verzorgd en het bed was prima.

De routes waren goed en vol met mooie wegen Engeland is echt net even anders. Het zijn nette vriendelijke mensen en beleefde weg gebruikers daar kunnen wij in nederland wel wat van leren ze zijn een stuk relaxter  en als je een foutje maakt omdat je rechts rijden gewent bent dan krijg je de indruk dat ze denken hij doet het ook niet extra hij is rechts rijden gewent de route terug naar de boot verliep  prima de boot had nog vertraging en in de tijd dat wij moesten wachten in de ferry terminal hebben we er met z'n allen een feestje van gemaakt een mede reiziger op een Harley Davidson had een complete muziek installatie op z'n motor en die hard aan gezet dat was wel super iedereen maakte er een feestje van in de ferry terminal.

In Calais aangekomen heb ik de mensen waar ik het meeste mee ben om gegaan even een hand gegeven en ben naar huis gereden en kan ik zeggen dat ik een super vakantie gehad en kan ik iedereen het aanbevelen om via horizon een reis te boeken !

Tom Gussinklo 

 

 

 







 

 

 

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #1

Eric Zuijderduin

18-05-2015

Ik heb een bergrijvaardigheidstraining Moezel gevolgd en kan alleen maar stellen dat dit leuk gezellig en zeer leerzaam is geweest.

Was even bang dat het moeilijk zou worden om de juiste klik te krijgen met het tempo en de verschillen in rijkwaliteiten van de Medereizigers, echter dit wordt prima begeleid en het gaat niet om het tempo maar om de techniek.

Als je de techniek dan weer beter beheerst kan je de snelheid ook weer wat opvoeren.

Het meest belangrijke heb ik ervaren dat je eigen veiligheid bij deze training er ontzettend op vooruit gaat. Iedereen heeft wel eens dat "oeps" moment, maar na de training heb ik nu veel vaker dat deze er niet zijn en ik me veel vaker realiseer dat ik ruimte heb om te corrigeren indien dat nodig mocht zijn.

Dus Horizon bedankt voor de goede zorgen en instructeur Chris dank voor veel leerzame momenten.

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Mischa

18-05-2015

Hallo allemaal,

 

met onze vriendengroep gaan we al jaren een keer per jaar met de motor op pad. Normaal gaan we naar Duitsland, België of luxemburg en boeken we op eigen houtje een huisje in een bepaalde regio. We gaan dan lekker rond toeren en hebben veel lol met elkaar.

dit jaar zijn we voor het eerst met een groepsreis meegegaan en dat is goed bevallen. Het is erg prettig dat de routes helemaal uitgestippeld zijn en via de Tom Tom kan je dan onbezorgd lekker toeren door de mooie gebieden van Engeland. Het links rijden was even wennen, maar na een paar uurtjes zit dat er goed in.

donderdag Hemalvaartsdag zijn we met de boot vertrokken en het valt meteen op dat er goed over de details is nagedacht, een lintje op de linker spiegel helpt je eraan herinneren dat we aan de andere kant moeten rijden. Eenmaal in Engeland, was het gaan regenen, waardoor we meteen het vooroordeel bevestigd zagen worden, gelukkig was dit maar een dag en heeft horiZON motorreizen alleen maar mooi weer geregeld voor de rest van het weekend. Prachtig!

het gebied is prachtig, mooie glooiingen en bochtige wegen, waarbij je goed moet sturen. De wegen zijn wel smal en vaak is het asfalt vol met reparatie plekken en gaten. Daar moesten we wel aan wennen. Het was erg leuk dat Carlo achter ons aan had gereden en ons gefilmd. Daarmee kon hij ons en iedereen goede tips geven wat je nagaan de rijstijl kan verbeteren. 

Het was een gezellige groep, mooie routes, geweldig hotel, dus zeker een aanrader voor de liefhebbers.

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #1

Marcel

13-05-2015

Rondom de Moezel zijn er vele mooie en verschillende bochten waar je de nieuwe bochten techniek die aan bevolen is kan oefenen. Het is even wennen, maar je ziet de 6 rijders met wie je ingedeeld ben allemaal de juiste techniek en positie rijden en dat stimuleert alleen maar om het ook goed en netjes te doen.

Ook het hotel was helemaal goed. Zeker een aanrader om weer eens de puntjes op de i te zetten.

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #1

Linda

11-05-2015

Afgelopen weekend heeeel veel geleerd tijdens de B&B training. Maar niet alleen dat, ik heb ook hele mooie stukken van de eifel gezien met veel variatie in de route. En dan ook nog eens met een leuk gezelschap op pad. Van te voren had ik best twijfel (is het wel wat, hoe gaat dat in de groep en tijdens de training). Voor degene die dat herkennen: gewoon gaan, ik heb een fantastisch en ook nog leerzaam weekend gehad!

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Gerrit de Bie uit Nieuwegein

10-05-2015

Ik ben van 4 t/m 8 mei 2015 naar de Harz geweest. De groep was reuze gezellig. De hotelkamer was prima, evenzo het eten.  De uitgezette routes waren fantastisch. Wat is de Harz een prachtig gebied om fijn te rijden, zowel voor de snelle jongens als de rekreatieve chauffeurs. Laat de organisatie maar over aan HORIZON MOTOR REIZEN.

Puik !  Carlo bedankt en tot ziens.

 

 

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.