+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze merkreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Dutch Ducati Multistrada Weekend - Eifel

24 april tot 27 april

Let op: Nog maar enkele plaatsen beschikbaar

vanaf €289

1 persoonskamers zijn volgeboekt

Dutch Ducati Multistrada weekend -  Eifel 2020

Speciaal voor Dutch Ducati Multistrada groep hebben we in 2020 opnieuw een prachtige reis uitgezet met Koningsdag 2020.

De Vulkaan Eifel is een prachtig gebied in de Eifel waar je kan genieten van de meest ruige natuur die de Eifel te bieden heeft. Je rijdt over prachtige wegen door een landschap waar vroeger de vulkanen actief waren. Kratermeren, bossen en prachtige panorama uitzichten kom je onderweg tegen op de motor. Bergen, heuvels, haarspeldbochten, alles waar je als motorrijder voor naar de Eifel komt vind je hier.

Ervaringen van onze klanten

Vorig jaar de Ducati berg en bochten training in Luxemburg gevolgd. Dit jaar voor het Multistrada weekend gekozen.  Het was een geweldig leuk weekend. Leuke mensen ontmoet en bekenden weer gezien. Prachtige routes gereden. Het.. Lees verder

2019-05-03

Wederom super gezellig! Voor de 3de keer met Horizon mee op stap samen met mijn Ducati vrienden. Alweer goed georganiseerd en top hotel en prachtige routes. Iedere ochtend en avond uiteraard lachen met de deelnemers  (.. Lees verder

2019-04-25

Prachtige routes in de Eifel vlakbij de Nürburgring

In dit motorparadijs hebben we een aantal schitterende routes voor je uitgezet, die je naar de Vulkaan Eifel en de oude Nürburgring leiden. Op het oude racecircuit kan je een ronde maken. Wees er wel op bedacht dat je niet de enige zult zijn en dat er tussen de 'racers' veel onervaren automobilisten en motorrijders rond zullen rijden.

De aanrijroute start bij de grensovergang Venlo (verzamelen bij McDonalds Kaldenkirchen). Het eerste gedeelte rijdt je over de snelweg A4 en A44 om vervolgens de snelweg te verlaten onder Aachen. De bochten blijven elkaar opvolgen en de omgeving is compleet veranderd naar een bergachtig landschap met prachtige uitzichten. De B, L en K wegen wisselen elkaar af. Je rijdt over een prachtige K weg met 12% helling door het weidse Duitse landschap.

Prachtige dagroutes

De dagroutes zijn zo uitgezet dat we je de mooiste, kleinste wegen van de Eifel laten zien. Beide dagroutes zijn er in een korte en lange variant en komen zelfs tot in Luxemburg. Je kunt per dag kiezen tussen de korte (220 km) of de lange (300 km). Uiteraard is er reisbegeleiding van Horizon Motor Reizen aanwezig mocht je met pech komen te staan.

201904211502170
201904221024471

Hotel Hüllen 

Het hotel voor deze break is een schoolvoorbeeld van Duitse degelijkheid. De eigenaar is zelf enthousiast Ducatist en heeft wel 15 Ducati modellen staan. Elke ochtend staat er een goed verzorgd ontbijt voor je klaar, zodat je een stevige bodem kunt leggen voor de nieuwe dag. Aan het einde van de dag kun je van de route nagenieten op het terras van het hotel. 's Avonds kun je aanschuiven voor een 3-gangendiner.

De laatste dag rij je via een toeristische route, onder andere door de Hoge Venen en het Limburgse Mergellandschap, weer naar huis.

Boek nu