+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze merkreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Europa - BMW - Rondreis Duitsland-Tsjechië met fabriek bezoek

04 juli tot 11 juli

vanaf €949

 Dag 1: Vanaf de Nederlandse grens naar de mooie Duitse Harz

De reisbegeleider ontvangt je bij de BMW MOTORRAD dealer Simako BDM in Elst. De 1e dagroute brengt je naar het mooie Harzgebied in Duitsland. Je overnacht in een modern en gezellig hotel in vakwerkhuisstijl. 's Avonds kan je even de benen strekken in het centrum van het stadje.

Ervaringen van onze klanten

Na enkele jaren met de ATC (Auto Technische Club) lidreizen in Europa te hebben georganiseerd was ik toe aan een motortrip. Voorheen met een andere motor alleen meegedaan aan Off-road weekends en ook mee georganiseerd (BMW GSclub-challenge 2009-20.. Lees verder

2018-07-17

Bijna 25 jaar rij ik inmiddels BMW. Al jaren stond een bezoek aan de BMW-fabriek in Berlijn op mijn verlanglijstje. Vind het daarom een mooi initiatief van Horizon om een bezoek aan de BMW-fabriek op te nemen in een motorreis. Lekker toeren en ook.. Lees verder

2017-08-01

Dag 2: Van de Harz naar de Duitse hoofdstad Berlijn

Via een fraaie route rij je naar Berlijn. Hier overnacht je in een goed hotel. Qua ligging is het een goede uitvalsbasis voor het bezoek aan de BMW-fabriek en aan Berlijn zelf. Voor de avond hebben we een gezellig restaurant gereserveerd waar je a la carte kunt gaan dineren. Dit diner is niet inbegrepen in de prijs.

Dag 3: Rondleiding BMW Motorrad Werk fabriek

Dit wordt een bijzondere dag. In de ochtend word je rondgeleid door de fabriek en zie je hoe deze mooie motoren worden gebouwd. In de middag is er dan nog ruim voldoende tijd om Berlijn te bezoeken. Deze prachtige stad heeft ongelofelijk veel mooie, beroemde en historische plekken die je gezien moet hebben. Je kunt de stad op eigen initiatief ontdekken of meerijden met de hop-on-hop-offbus, die een rondrit door de stad maakt. Deze bus rijdt langs diverse leuke en interessante plekken, zodat je al veel highlights vanuit de bus kunt zien. 's Avonds kan je op eigen gelegenheid een restaurant uitzoeken of samen met enkele andere deelnemers gaan eten.

7-1
Horizon-Motor-Reizen---BMW-Rondreis-met-fabriek-bezoek-33

Dag 4: Van Berlijn naar Dresden

Je vertrekt vanuit Berlijn richting Dresden. Via een schitterende route met heerlijk stuurwerk kom je aan in het historische hotel dat ten oosten van Dresden ligt. Deze stad heeft een rijke historie en is absoluut de moeite waard om te bezichtigen.

Dag 5: Tsjechië - Elbsandsteingebergte

Je maakt vandaag een rondrit door de Sächsische Schweiz. Dit nationale park is een van de mooiste van Europa! Door de schitterende rotsformaties en de puntige rotsen kun je je inderdaad in Zwitserland wanen, hoewel de rotsen natuurlijk geen duizenden meters hoog zijn. Van hieruit rij je bijna vanzelf naar het schilderachtige Elbsandsteingebergte dat je in Tsjechië brengt.

Horizon-Motor-Reizen---BMW-Rondreis-met-fabriek-bezoek-35
Horizon-Motor-Reizen---BMW-Rondreis-met-fabriek-bezoek-36

Dag 6: Van Tsjechië naar het Duitse Thüringen

Vanaf deze dag gaat de route weer langzaam richting Nederland. Maar eerst rij je via het grensgebied van Duitsland en Tsjechië naar Thüringen. Dit is een leuke route waarbij je jouw BMW heerlijk door bochten en over de mooie wegen leidt.

Dag 7: Op naar het mooie Sauerland

Vanuit Thüringen rij je via een mooie route en meerdere natuurparken naar het schitterende Sauerland, dat bekend is van de wintersportplaats Winterberg. Het is een glooiend landschap met fantastische stuurwegen. Het familiehotel waar je overnacht, ligt midden in het Sauerland en staat garant voor een leuke en gezellige slotavond van deze reis.

Horizon-Motor-Reizen---Duitsland-Harz-in-mei-148
Horizon-Motor-Reizen---Duitsland---Sauerland---MotoPlus-51

Dag 8: Vele kilometers en indrukken later.....

Dit is de laatste dag van een week lang heerlijk rijden door Duitsland en Tsjechië. Voordat je bij de Nederlandse grens aankomt, geniet je eerst nog van Sauerland met zijn geweldige stuurwegen en mooie vergezichten.

Boek nu