+31 (0) 493 320235
Logo Horizon Motor Reizen
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Horizon Motor Reizen

In 2019 breiden wij ons programma nog verder uit met de overname van OK-Motorreizen. Hierdoor zullen reizen door Midden- en Oost-Europa ook toegevoegd worden aan ons programma. Maar ook de reizen naar Santiago, Kroatië en Rusland staan alle op deze website. Zin om in eigen land te blijven individueel is de Friese Elfstedentocht te boeken. Ook zullen wij in 2019 alle KNMV groepsreizen volledig verzorgen, van de openingstoer, de kennismakingstoer, de midweektoer, tot aan de herfsttinten toer toe.

De Special voor dit jaar is een volledig verzorgde reis met vlucht en transport naar Roemenië waar we je naar de mooiste plekjes brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het waanzinnige kasteel van Dracula. 

Ook in 2019 organiseren we een prachtige fabriekstoer voor de merken. BMW, Ducati, Energica, KTM en Triumph. De veel besproken electrische Energica reis bieden we in 2019 ook aan. Zodat er steeds meer mensen kennis kunnen maken met het elektrische motorrijden. Je wordt gegarandeerd een hele ervaring rijker.

Maar ook voor Ducati wordt naast de Fabriekstoer en de Multistrada training onze rondreis door Noord Spanje naar Portugal georganiseerd. Samen met andere Ducati rijders rijden we een prachtige rondrit van Girona naar Porto. Voor Triumph staat de fabriekstoer zelfs 2x op het programma. Voor de BMW rijders en de KTM rijders blijft de prachtige rondreis naar de fabriek uiteraard op het programma staan. Voor Yamaha zullen we komend seizoen diverse reizen organiseren.

Houd onze website in de gaten.

Aanbevolen reizen

Nieuwe reis

09 t/m 25 juni 2019

Noordkaap Rally 2019, de reis van je leven!

Een onvergetelijke ervaring die je gedaan moet hebben in je motor carrière.

LET OP!! (1 PERSOONSKAMERS VOLGEBOEKT)

Aanbevolen

06 t/m 14 juli 2019

Misschien wel het mooiste gebied van Europa

Het spectaculaire landschap, de rijke cultuur, de hardnekkige wolken en de puurheid van de Schotten zelf maken deze rondreis tot een unieke ervaring.

Nieuwe reis

14 t/m 25 juli 2019

Rijden over de Transfăgărășan en de Transalpina Road

Over de mooiste bergen en door de mooiste valleien van Roemenië

Een impressie van onze groepsreizen