+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 3.492 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Motoren & Toerisme - Moezel 2017

vanaf €189

Lezersreis Motoren & Toerisme - Moezel

Even een weekendje met de motor er tussenuit. De Duitse Moezel-streek is dan al snel goed gezelschap. En terecht, want het heeft eigenlijk alles wat een motorrijder zich wensen kan. Prachtige wegen, uitdagend bochtenwerk, betoverende vergezichten en vele gezellige dorpjes waar het heerlijk toeven is als de motor weer op stal staat.

Ervaringen van onze klanten

Prima georganiseerd,mooie dagtochten en gezellig samenzijn met collega motorrijders.

2017-04-27

Uitvalsbasis in dit weekend is Hotel Restaurant Hutter in Bremm, direct gelegen aan een 180°-bocht in de Moezel en langs de prachtige B49, een van de mooiste wegen in dit gebied. Een prima startplek om het kenmerkende wijnlandschap met haar groene, steile hellingen en een wulps kronkelende Moezel te verkennen.

Iedere bocht biedt hier weer een nieuwe verrassing en bekende gezellige plaatsjes als Cochem, Traben-Trarbach en Bernkastel-Kues liggen om de hoek. Pak je terloops een klein zijweggetje dan is de kans groot dat je zomaar een verborgen en schilderachtig gelegen vallei binnen rijdt.

Maar een stukje cultuur opsnuiven is in de Moezel ook geen probleem. In Trier hebben de Romeinen hun sporen achtergelaten, terwijl Burg Elz en Burg Cochem tot de meest beroemde bewaard gebleven burchten van Duitsland behoren. Zoek je het meer in motorcultuur, dan kom je in de Moezel ook volop aan je trekken.

Zo ligt het geboortehuis (nu een museum) van Nicolaus August Otto, uitvinder van de verbrandingsmotor, aan een van de toerroutes van deze driedaagse trip en ook de Nürburgring met de fameuze Nordschleife ligt binnen handbereik. Kortom, de Moezel is enorm veelzijdig en biedt voor ieder wat wils. Wij verkennen graag samen met jou deze unieke streek!

Horizon-Motor-Reizen---Groepsreis-Moezel-2017-43
Boek nu